Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Justice League Snyder Cut'ta Ana Ekip Yeniden Çekim İçin Dönmeyecek

 
Geçtiğimiz günlerde, 2017'de vizyona giren Justice League filminin farklı bir versiyonu olan Justice League Snyder Cut duyurulmuştu. İlk detaylara buradaki haberden ulaşabilirsiniz. Şimdi ise yavaş yavaş yeni bilgiler paylaşılıyor.
 
Snyder Cut ilk duyurulduğunda ana ekip oyuncularının yeniden çekim için bir araya gelebileceği söylenmişti, ancak bu durum son yapılan açıklama ile iptal edildi. Açıklamaya göre bu tarz bir istek gerçekten olmuş, ancak HBO bunun yeni bir film olmadığını sadece farklı bir versiyonu olduğunu söyleyerek ana oyuncuların yeniden çekime gelmesini reddetmiş.
 
Ayrıca diğer bir açıklamaya göre Justice League Snyder Cut, DC'nin sinemadaki evreni için planlarına dair herhangi bir şeyi değiştirmeyecek ve bu filmin bir devam filmi olmayacak. 
 
Son olarak da Justice League'in Snyder Cut versiyonunda Darkseid'in olduğu da doğrulandı. Hatta Darkseid'i canlandıran oyuncu ise Ray Porter.
 
Justice League: Snyder Cut, 2021'de HBO Max'te yayınlanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film Haberleri DC film justice league snyder cut justice league snyder cut zack snyder versiyon detaylar oyuncular ne zaman hbo max
Ghost of Tsushima Birden Fazla Zorluk Seviyesi İçerecek Paradise Lost Sinematik Fragman (PS5, Xbox Series X, PC)

Ziromen

25.5.2020 16:50:07

0
Çok saçma olurdu zaten, çekilmiş bitmiş daha ne uğraşıyorlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız