Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Justice League Snyder Cut'ın Net Bütçesi Açıklandı

 
2017'de yayınlanan Justice League'in ilk yönetmeni Zack Snyder'ın versiyonu Justice League Snyder Cut geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu ve geçtiğimiz haftalarda da ilk fragmanı yayınlanmıştı.
 
Bu yeni versiyonun bütçesinin ne kadar olacağı ve ekstra çekim yapılıp yapılmayacağı merak ediliyordu. Son açıklamaya göre filmin bütçesi 70 milyon dolar. Ekim ayında ise Zack Snyder, ana kadroyu bir araya toplayabilirse ekstra çekim yapacak. Verilen bütçe de hem ekstra çekimler hem de görsel efekt için.
 
Justice League Snyder Cut'ın 2021 yılında yayınlanması bekleniyor. Birer saatlik dört bölümden oluşacak ve HBO Max'te yayınlanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film Haberleri DC film justice league snyder cut justice league snyder cut zack snyder versiyon detaylar oyuncular ne zaman hbo max
Simon Pegg ve Nick Frost'un Korku Komedi Türündeki Dizisi Truth Seekers'ın Yayın Tarihi Belli Oldu Brigandine: The Legend of Runersia 10 Aralık'ta PS4'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız