Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Just Cause 3'ün İlk DLC'si Çıkışa Neredeyse Hazır & Yeni Güncelleme Ay Sonunda


       Aralık ayında çıkışını yapan Just Cause 3'ün season pass'i daha önce de açıklanıldığı gibi hava, kara ve su temalı olacak. Bu DLC'lerin ilki çok yakında çıkışını yapacak.
 
      Geliştirici ekip Avalanche, oyunun Steam sayfası üzerinde yayınladığı açıklamada hava teması içinde olan Sky Fortress adlı DLC'nin geliştirilme aşamasının neredeyse tamamlandığını dile getirdi. Açıklanana göre bu DLC oyuna yeni görevler, özellikler ve Medici'nin göklerine başka sürprizler getirecek. 
 
      DLC'nin yanında geliştirici ekip oyundaki sorunları düzeltmeye devam ettiklerini oyunu daha stabil bir hale getirecek güncellemenin bu ay sonunda yayınlanacağını duyurdu. Bahsedilen güncelleme yayınlandığında sizlere aktaracağız. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247.com Just Cause Just Cause 3 Avalanche Studios Square Enix Action
Rise of the Tomb Raider, 89 TL'den Steam'de Ön Siparişe Açıldı Oculus Rift'in Kickstarter Destekçilerine Bedava Oculus Rift Verilecek

Patren

6.1.2016 22:53:13

0
ilk dlcsi çok erken çıkıyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Just Cause 3
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız