Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Jun Kazama, Tekken'de Tekrar Görünebilir Mi?


 
    Tekken 2'deki olaylar sonunda güzel kadın karakterimiz Jun Kazama'ya ne olduğuna dair kesin bir kanıya varamıyorduk, ama serinin fanlarının çoğuna göre o ölmüştü.
 
     Yine de serinin yapımcısı Katsuhiro Harada, Tekken 3 piyasaya çıktıktan sonra resmi olarak yaptığı açıklamada Jun'a ne olduğuna dair olayların belirsizliğini koruduğunu söylemişti. (Daha doğrusu kendisi biliyor, ama açıklamadım kimseye demek istiyor, sen bilmezsen kim bilecek Harada?)
 
     Oyunun ana hikayesinden ayrı olarak tasarlanan Tekken Tag Tournament'ta da gördüğümüz Jun'un seriye tekrar dönmesini isteyenler olduğu yapımcı Harada tarafından da biliniyor. Kim bilir belki de Jun'u Tekken Tag Tournamnet 2'de görme şansı yakalarız.
 
       Twitter'dan "Evet, Jun hakkında düşünüp, tartışmaya başladık" sözleriyle serinin hayranlarına umut veren Harada, şu sıralar Tekken vs Street Fighter üzerinde de çalışmalarına devam ediyor.
  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
tekken tekken tag tournament 2 tekken tag tournament namco bandai ps3 xbox 360
Diablo III Betası Onaylandı Sly Cooper Collection, Kasım Ayında mı Geliyor?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tekken Tag Tournament 2
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız