Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Jump Force Hikaye Modu Fragmanı

 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici Spike Chunsoft, Jump Force'un hikaye modu için bir buçuk dakika civarında bir fragman yayınladı.
 
Hikaye modunda, birbirinden ünlü Manga karakterleri onlar için yepyeni bir savaş alanına, yani bizim dünyamıza ayak basıyor. En tehlikeli tehdide karşı güçlerini birleştiren Jump Force, insan ırkının kaderini belirleyecek ve oyuncular da kendi avatarını yaratarak bu savaşa katılacak.
 
Fragman ayrıca iki dünyanın gizemli birleşmesiyle bir ilgisi olduğundan şüphelenilen güçlü bir cihaz olan Onyx Book'a ilk bakış atmamızı sağlıyor. Ek olarak, fragman yeni doğrulanan oynanabilir karakterler Boa Hancock, Trunks, Renji Abarai ve Asta'yı da içeriyor.
 
Jump Force 14 Şubat 2019'da Japonya'da PlayStation 4 ve Xbox One için; 15 Şubat 2019'da Kuzey Amerika ve Avrupa'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Jump Force Bandai Namco Spike Chunsoft
PlayerUnknown's Battlegrounds'ın Kar Temalı Haritası Vikendi Oyuna Eklendi Gungrave G.O.R.E. Aralık 2019'da PS4 için Çıkacak, İlk Hikaye Fragmanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

redoracle

20.12.2018 21:03:32

0
Şu oyunu 2d yapsalar efsane olabilirdi db z fighter gibi.

mehmetalpertr

19.12.2018 19:46:20

0
arada sırada da olsa anime izleyen birisi olarak bu oyunu ilk duyurulduğu andan beri merakla bekliyorum. İnşallah güzele bir oyun çıkar.

dark_hell_86

19.12.2018 19:35:03

+1
Karakterler arası dengeyi iyi ayarlar ise piyasaya yeni bir dövüş oyunu kazandırırlar ki umarım başarırlar

Shonen Jump

19.12.2018 18:56:54

+1
Beklentim oldukça büyük, bakalım umarım karşılar. Önünde bulunan en büyük handikap sadece anime sever bir kesime hitap etmesinin yanı sıra en büyük avantajıysa tek bir seriden ziyade bir çok seriden karakter barındırması. Güzel olacağına dair bir umudum var bekleyelim görelim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Jump Force
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız