Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Journey: Collector's Edition Avrupa'ya Gelmeyecek

   Thatgamecompany yaptığı açıklamada Journey: Collector's Edition paketinin maalesef Avrupa'ya gelmeyeceğini duyurdu.
 
   Twitter aracılığıyla yapılan açıklamaya göre, Avrupa'da kullanılan dil çeşitliliği göz önüne alındığında oyunu tüm bu dillere çevirmenin çok zor olduğu dile getirildi (Sanki dijital markete çıkış yaptığında, yerelleştirme varmış gibi!?). Oyunun yerelleştirilmesi için maddi yönden ciddi bir yatırım gerektiğini  ve karşılığında zarara uğruyabileceklerini açıklayan yapımcı firma, bu konuda yapabilecekleri hiçbir şeyin olmadığını söyleyip topu Sony Avrupa'ya attı.
 
   Bu durumda Asya ve Amerika'da çıkış yapacak olan oyunun kutulu halini yurt dışından temin ederek konsolunuzda oynayabilirsiniz. PlayStation 3 oyunlarında bölge kilidi olmaması durumu biraz kotarıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
flOw flower psn ps3 journey thatgamecompany
Dust 514 Ekibi: Her Oyuncudan Ödeme Beklemiyoruz Inversion Yeni Çıkış Tarihine Kavuştu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

- The Stig -

27.6.2012 02:32:37

-1
çok samça bir neden olmuş.. ne yani şu dünyada 1.5 milyar insan ingilizce konuşabilip anlayabiliyor..Kaldı ki sadece ingilizce olması bile tüm dünyada satması için bir nedenken bu tür bir yaklaşımda bulunmak saçma olmuş.. Bir oyunu çok satması için 3 dil yeter.. Bunlar ; İngilizce , Ispanyolca ve Rusça Bir oyunu bu 3 dilde çıkarın 10 milyondan az satmaz :)

BSC Misafiri

26.6.2012 17:28:46

0
Bide bazıları Türkçe olmasın orjinalliği bozulmasın diyorlar. Daha oyun çevrilmeden ülkelerde satışa çıkmıyor. Biz böyle İngilizce devam edelim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Journey
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız