Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

John Wick Hex 8 Ekim'de PC için Çıkacak

 
Yayıncı Good Shepherd Entertainment ve Volume ile Thomas Was Alone oyunlarının arkasındaki geliştirici stüdyo Bithell Games, John Wick film serisini temel alan "hızlı tempolu, aksiyon odaklı strateji oyunu" John Wick Hex'in 8 Ekim'de Epic Games Store üzerinden PC/Mac için çıkış yapacağını duyurdu. 29,00 TL fiyattan ön siparişte.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

John Wick Hex dünyaca sevilen film serisinin profesyonel tetikçisi John Wick gibi düşünmenizi ve hamle yapmanızı sağlayan hızlı tempolu ve aksiyon odaklı bir strateji oyunudur. Filmin perde arkasındaki yaratıcı ekiplerle yakın iş birliği içinde oluşturulan John Wick Hex, hikâye evrenini genişletirken serinin klasik gun fu tarzını yakalayarak dövüş temalı satrancı bir video oyunu olarak hayata geçiriyor. Oyuncuların hızlı kararlar vermesi ve gerçekleştirecekleri her eylem ve saldırının sonuçlarını göz önüne alması gerekiyor.
 
Stratejik hareketlere dayalı dövüşü benzersiz şekilde harmanlayan John Wick Hex, filmlerdeki eşsiz taktiksel dövüşlerin ruhunu yakalıyor ve strateji ile aksiyon video oyunu türleri arasındaki ince çizgiyi ortadan kaldırıyor. Yeni silahlar, kıyafet seçenekleri ve mekânların kilidini açmak için ana hikâye modunda (oyun için yaratılan orijinal hikâyeyi içerir) iyi bir performans göstererek ilerleyin. Her silah, kullanacağınız taktikleri ve oynama yönteminizi değiştirir. Cephane sınırlı ve gerçekçi görünüme sahiptir; bu nedenle, şarjör doldurma sürenizi ayarlayın ve görev sırasında bulduğunuz silahlardan en iyi şekilde yararlanın.
 
John Wick Hex, filmin tarzını olağanüstü bir grafikli siyah beyaz tasarım ile tamamlıyor ve görkemli rollerinin yanı sıra seslendirme sanatçısı olan Ian McShane ve Lance Reddick gibi dünyaca ünlü isimleri ağırlıyor. 


Yeni fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Sony'nin Bir Sonraki ‘State of Play‘ Video Sunumu 24 Eylül'de Düzenlenecek [Güncelleme] Stalker Online, Steam'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TheNewAtilla

19.9.2019 20:49:42

0
Rockstar shooter konusunda o kadar da iyi değil. Valla hakkını vererek yapsa yapsa respawn yapar. Bu oyunda fena değil gibi. İndirimde bakılır

RealArek

19.9.2019 19:41:26

+2
Rockstar alsa max payne 3 gibi yapsa tadından yenmez.

BSC Misafiri

19.9.2019 19:26:53

+2
Sen hayalini kurarsın.. Ulan ya bi max payne 3 gibi gelse uuuf.. Bi gelir kardeşler kundura..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız