Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

John David Washington, Tenet'in Devamının Yapılmasını İstiyor

 
Bu yılın en çok filmlerinden biri olan Christopher Nolan'ın son filmi ertelenmelerden sonra en sonunda geçtiğimiz ay vizyona girmişti. Salgın sebebiyle gişede istediği sayıya ulaşamadığı gibi eleştiriler anlamında da diğer filmler kadar başarılı olmadığı yorumu yapılmıştı genel olarak. 
 
Filmin başrolü olan John David Washington da filmin geleceği hakkında konuştu. John David Washington, filmin sonunun ikinci film için açık kapı bıraktığını ve ikinci filmin yapılmasını istediğini dile getirdi.
 
Eğer böyle bir proje gerçekleşirse John David Washington büyük bir ihtimalle yine projede olacaktır, ancak Nolan böyle bir projeye adım atar mı, bilemiyoruz. Dark Knight serisi dışında hiçbir filminin devamını yapmadı.
 
Sizce Tenet'in devamı gelmeli mi, yorumlara yazmayı unutmayın. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri tenet vizyon tarihi oyuncular fragman ne zaman Christopher Nolan John David Washington Robert Pattinson
Capcom, TGS 2020 Online Programını Açıkladı House of the Dragon Dizisinin 2022'de Yayınlanacağı Onaylandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız