Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Jet Set Radio Hayranların İsteğine Göre Gelebilir


 
    Sega'nın Dreamcast'te hazine değerinde oyunları olması ve bu oyunların bazılarının Xbox Live ve PSN'de satışa çıkacak olması firmanın hayranlarını heyecanlandırıyor.
 
    Sonic Adventure ve Crazy Taxi'nin XBL ve PSN'ye geleceğinin açıklanmasından sonra Sega 18 ila 24 arasındaki Dreamcast oyununun gelecek yaza kadar piyasaya çıkaracağını söylemişti. Şimdi sıra Jet Set Radio'ya (diğer adıyla Jet Grind Radio) geldi.

     Dreamcast oyunlarının uyarlanmasından sorumlu kişi Yosuke Okunari, Jet Set Radio'nun indirilebilir olarak satılması için hayranlardan talep beklediklerini söyledi. Bir bakıma ağlamayan bebeye meme vermezler demek istiyor.

    Virtual-On Force'un Xbox 360 için geliştirilmesinde hayranların baskısının olduğunu söyleyen Okunari aynısını Jet Set Radio'da da istiyor.
 
     Bizce Sega her türlü Jet Set Radio'yu Xbox Live ve PSN'ye getirecek, ama sadece naz yapıyor. Onlar da böylesine mükemmel bir oyunun büyük ilgi göreceğinin farkında.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Jet Set Radio Xbox Live xbox360 PS3 PSN Dreamcast
Kingdom Hearts Re: Coded'dan Yeni Görüntüler AVP Bughunt İçeriğine Video Geldi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız