Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Jason Schreier: Prince of Persia Remake Ubisoft Forward Etkinliğinde Duyurulacak

 
Prince of Persia remake duyurusu kesin gibi.
 
Eskiden Kotaku şimdi Bloomberg'te çalışan Jason Schreier, Triple Click podcast'inin yeni bölümünde yaptığı açıklamada, Ubisoft'un Ubisoft Forward etkinliğinde Prince of Persia remake dahil olmak üzere bir sürü oyun duyurmayı planladığı belirtti.
 
Prince of Persia remake geçtiğimiz haftalarda Guatemalalı perakendeci MAX üzerinde listelenmişti ve yine Jason Schreier sızıntının doğru olduğunu ifade etti. 
 
Oyun hakkında şimdilik bir bilgi yok. Detayları 10 Eylül Türkiye saati ile 22:00'da başlayacak Ubisoft Forward etkinliğinde öğreneceğiz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak maximumfun
Spelunky 2 PC'ye 29 Eylül'de Geliyor Kingdoms of Amalur: Reckoning'e Steam'de Sahip Olanlar Remaster Versiyonu Yarı Fiyatına Alabilecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.9.2020 18:36:44

0
Ubisoft un yapacagi yeni oyun AC tekrari kalitesiz baska bi open world den baska birsey olmayacak. Butun bir Pop serisini remake yapsin ben tamamim sonra da Splinter cell. Ubisift un yeni oyunlarini almiyorum artik. Bu kadar kotu open world yapip halada israrla yapmaya devam ediyorlar anlamiyorum bu isi.

BSC Misafiri

6.9.2020 18:36:10

0
Ubi den yeni oyun bekleyen kim her sene 3-4 tane birbirinin aynisi oyun cikariyorlar zaten. Remake yapsinlar daha iyi cunku eski oyunlari iyidi ubi nin. Artik kaliteden dustuler.

Tfn123

6.9.2020 11:42:12

0
quote:

Orjinalden alıntı: Philipp_Plein Remake çıkıyor diye sevinenler arkadaşlar siz bu oyunlara para vermeye devam ettikçe bu adamlardan daha çoook yeni oyun duyurusu beklersiniz aferim böyle devam edin.
Kaliteli Remake oldu mu yeni oyundan bir farkı yok kardeş. Resident Evil 2 Remake son yıllarda çıkmış en iyi RE oyunuyudu mesela. O yüzden o iş öyle değil.

Philipp_Plein

6.9.2020 07:18:13

0
Remake çıkıyor diye sevinenler arkadaşlar siz bu oyunlara para vermeye devam ettikçe bu adamlardan daha çoook yeni oyun duyurusu beklersiniz aferim böyle devam edin.

Johnny Silverhand

6.9.2020 02:48:58

+1
İşten çıkarımların meyvesi geliyor gibi. Hadi hayırlısı. Splinter Cell de gelse güzel olur.

BSC Misafiri

5.9.2020 21:32:11

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri "Bir sürü oyun" derken ya benim anlamadığım ubisoft aynı anda bu kadar çok oyunu nasıl üretebiliyor.Tamam oyunların hepsi yaratıcı değil ama bu durumdan dolayı saygı duyuyorum helal olsun adamlara.
Oyun motorları sayesinde. Açık dünya bir harita tasarlamak bile elinde assetler varsa sadece yapboz işi. Ki firmalar artık asset üretmeyi bıraktı. Quixel megascan assetleri kullanıyorlar çoğu zaman. Harita oluşturduktan sonra içini görevlerle doldurmak kalıyor. O zaman alıyor. Görev ne kadar özgün olursa oyun o kadar zaman ister, çünkü yapılan herşey ince kodlama gerektiriyor. Hızlı ve çok üretim için ubisoft bu özgünlükten çoğu zaman vaz geçti. Misal AC unity suikast targetleri side quest olarak A'dan B'ye git B'deki adamı öldür. Ya da far Cry içi düşmanla dolu mekanı temizle.Düşmanlar organik bir şekilde de gezmez genelde belli bir rotasyonda kodlanmışlardır. O rotasyonu istisna yakalanma vs. dışında bozmazlar.

BSC Misafiri

5.9.2020 15:53:56

0
"Bir sürü oyun" derken ya benim anlamadığım ubisoft aynı anda bu kadar çok oyunu nasıl üretebiliyor.Tamam oyunların hepsi yaratıcı değil ama bu durumdan dolayı saygı duyuyorum helal olsun adamlara.

BSC Misafiri

5.9.2020 14:28:38

0
Eger dogru cikarsa harika olur vallah pop uclemesi splinter cell uclemesi Ubi o zamanlar harika oyunlar yapiyordu. Yeni guzel isler yapamiyorlar bari eskileri yenileyerek cikarsinlar. Her turlu gider.

Hiko9

5.9.2020 11:42:06

0
Allah. Sands of time remake herhalde. Ubisoft imana geldi. Umarım en az 90 lık bir oyun olur.

Geldimmigordun

5.9.2020 11:38:58

0
Bu sefer olsun be Ama gow kalitesinde olmalı
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız