Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Jason Schreier Kotaku'dan Ayrılıp Bloomberg'e Katılıyor

 
Oyun sektörünün en güvenilir ve en başarılı editörlerinden biri olan Jason Schreier sekiz yılın ardından Kotaku'dan ayrılıyor ve macerasına Bloomberg'de devam edecek.
 
"Mayıs ayının ortasında Bloomberg News'deki yetenekli teknoloji ekibine katılacağımı açıklamaktan büyük heyecan duyuyorum. Video oyunlarının tuhaf ve vahşi dünyasından iş, kültür, emek, ertelenmeler ve daha fazlası hakkında yazılar yazacağım."
 
"Bloomberg News ile ilgili bana cazip gelen şeylerden biri de teknoloji ekibi editörlerinin video oyun sektöründeki sistemik iş gücü sorunlarını anlamaları ve buna daha fazla kaynak ayırmak istemeleri oldu. Başlamak için çok heyecanlıyım." 
 
New York Üniversitesi'nde yazarlık eğitimi alan Jason Schreier 2010 - 2012 yılları arasında Wired dergisi için çalıştı. 2012'de Kotaku'ya katılarak oyun sektörüne birçok konuda büyük katkılarda bulundu. 2017'de "Blood, Sweat, and Pixels: The Triumphant, Turbulent Stories Behind How Video Games Are Made" kitabını yazdı.
 
Jason Schreier, Kotaku'daki son yazısı "Video Oyunları Ertelendi" makalesini tamamlıyor ve ondan sonra Kotaku'dan tamamen ayrılmış olacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Sandbox Uzay Simülatörü Hardspace: Shipbreaker 16 Haziran'da Steam'de Erken Erişime Açılacak What the Golf? 21 Mayıs'ta Switch'e Geliyor

TheNewAtilla

21.4.2020 11:50:24

0
Daha fazla “crunch” haberi gelecek o zaman. Güzel haber
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız