Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Japon Yapımcı Overdrive, PC Satışlarından Memnun


    Steam'in yapımcı ve yayıncılara sunduğu kolaylıkla birlikte PC ile yıldızı pek barışmayan Japon oyun geliştiricileri de PC'ye bazı oyunlar sunmaya başlamışlardı. Geçtiğimiz dönemde gelen Metal Gear Rising, Deadly Premonition veya Killer is Dead gibi yapımlar bunlardan bazılarıydı. Bu oyunların yanında epey küçük kalan Go Go Nippon da Overdrive'ın PC'deki ilk macerasıydı. Gelen yeni haberlere göre firmanın PC macerası olumlu geçmiş.
 
     Genelde 'sanal roman' tarzı oyunlara sahip olan Overdrive'ın 21 Şubat tarihinde Steam üzerinden sunduğu Go Go Nippon isimli mini yapım, 10.000'den fazla satış gerçekleştirmiş görünüyor. Konuyla ilgili Facebook'tan bir yazı paylaşan firmanın başkanı Hiroshi Takeuchi, "İndirimle birlikte oyunun fiyatı 5 dolara geliyor fakat 10 binlik satışa ulaşmamız beni şaşırttı. Yurt dışındaki PC pazarı gerçekten etkileyici. Bu tip haberler yeni projelerle ilgili beni heyecanlandırıyor." sözlerine yer verdi.
 
Oyunu merak ediyorsanız Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Siliconera PC overdrive go go nippon
Plants vs. Zombies Garden Warfare'in Çıkış Videosu WH40K: Storm of Vengeance 27 Mart'ta Geliyor

BSC Misafiri

25.2.2014 21:07:58

+1
Keşke bütün japonlar pc ye oyun çıkarsalar ne yapımlar var konsolda oynayamıyoruz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız