Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Japon Xbox 360'lara FF XIII Gözüktü

 

ffxiii6

 

    Her gün yeni bir şey öğreniyoruz. Meğerse Final Fantasy XIII, Japonya'da sadece PS3'e çıkmış. Xbox 360 sahibi çekik gözlü kardeşlerimiz ise FF XIII'lerinden mahrum kalmışlar. Ancak görünüşe göre onlar için bu bekleyiş çok uzun sürmeyecek.
 
     Xbox.com'un Japonya sitesinin Achievement sayfalarında Final Fantasy XIII listelendi. Bu bir hata olsaydı şimdiye çoktan çekilirdi. 2006 yılında ilk olarak PS3'e özel duyurulan oyun, 2008'de Xbox 360 içinde çıkacağı belirtilerek multiplatform olan Final Fantasy XIII meğer Japonya'da halen PS3'e özel kalmış. Bundan en azından benim haberim yoktu. 
 
     Henüz Japonya Final Fantasy XIII'ün ne zaman Xbox 360'a geleceği bilinmiyor ancak Achievement'ların yer aldığını düşünürsek duyuru her an gelebilir. Gerçi bizi pek de ilgilendirmiyor...
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Square Enix Final Fantasy Final Fantasy 13 Tetsuya Nomura Lightining Snow PS3 Xbox 360 JRPG
Famitsu'nun Yeni İnceleme Notları Yeni Hitman Oyunu 2011'de Çıkabilir

zack06

8.9.2010 18:38:26

0
- Square Enix announced that Final Fantasy XIII Ultimate Hits International will be heading to Xbox 360 in Japan on December 16, the game will be sold at budget price for 4980 yen. The International version will have a new Easy mode, which increases probability of Break and items.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIII
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız