Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Japon Hükümetinden PSN'e Şimdilik İzin Yok


 
      VG247'nin haberine göre Japonya'da Playstation Network servisi bir süre daha açılmayacak. Çeşitli bölgelerde kısıtlı da olsa açılan bu servis (en azından online oyun oynayabiliyoruz) için Japon oyuncular biraz daha beklemek zorunda.
 
      Servisin Japonya'da geç açılacak olmasının sebebi ise Japon Hükümeti'nin Sony'nin hack olayından sonra ne tür önlemler aldığını öğrenmek istemesi. Sony eğer Ekonomi ve Ticaret Bakanlığını ikna edemezse servisi açamayacak.
 
     Bakanlıktan Kazushige Nobutani bu uygulamanın geçmişte benzer sorunlarla karşılaşmış diğer şirketler için de geçerli olduğunu ve Sony'nin de aldığı önlemlerin yeterli olduğu konusunda kendilerini ikna etmesi gerektiğini söyledi.
 
     Acaba ülkemizde bu tür sorunlar nedeniyle oyuncuları düşünüp Sony'nin önlemlerini soran bir kuruluşumuz olmuş mudur? Eğer olmuşsa gerçekten bizi düşündükleri için memnuniyet duyarız. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
playstation 3 PS3 ps3 slim Sony Japonya
El Shaddai, Virtua Fighter 5'e Sızdı Steam'de Haftanın En Çok Satanları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

No-One

17.5.2011 20:23:23

0
Türkiye'de böyle bir uygulama mı? Yakında PSN TR'yi bile sansürler bunlar.

BSC Misafiri

16.5.2011 17:43:17

+1
doğrumu düşünüorum bilmiorum ama ; bizim insanımız sadece kürsüyre çıkıp birbirne şantaj yapıp laf atsın. geçen bi haber vardı. odtü adam alıomuş oyun geliştirmeye. sadece alıolar. görünürde bişi yok . olsada ii olmaz. öle 5 10 kişi bi araya gelip bişi yapamz. bütçede yetmez. bakın adamlar en az 30 milyon dolar ayırıolar. bunu hngi türk şirketi kaldırır allah aşkına artık birilerinin bu işe bi çare bulması lazım . YETER RR !!!

mistikkafa

16.5.2011 13:50:20

-6
ezolar :)

BSC Misafiri

16.5.2011 13:09:32

-2
"Acaba ülkemizde bu tür sorunlar nedeniyle oyuncuları düşünüp Sony'nin önlemlerini soran bir kuruluşumuz olmuş mudur?" Bu soruya net olarak cevap veriyorum kesinlikle olduğunu sanmıyorum kesinlikle :( sanki japonlardan başka soran olmuşda bide biz soruşturacağız. her yorumun altına şöyle ucuz yorumlar yapmayan.

Demir88

16.5.2011 11:58:01

0
Güzel bir uygulama ama ülkemiz teknoloji bakımından geri olduğu için böyle bir uygulama zor.

BSC Misafiri

16.5.2011 10:39:04

+1
"Acaba ülkemizde bu tür sorunlar nedeniyle oyuncuları düşünüp Sony'nin önlemlerini soran bir kuruluşumuz olmuş mudur?" Bu soruya net olarak cevap veriyorum kesinlikle olduğunu sanmıyorum kesinlikle :(

KINGTR

16.5.2011 10:37:42

+3
Bizim Kurumlarımız Böle Bir Karar Vermezler Anca Bizim İnternetimize Sansür Koyarlar Allahtan onu yapabiliyorlar Youtubeta google sözümüz bile geçmiyo Bizim TR de Anca İnternete Sansür Bi onu ögrenmişler Youtube 2 yıl Kapandı zamanında bakalım bu sansür kaç yılda kalkacak 10 yıl diyorum ben şimdiden

Ersin ÇAKI

16.5.2011 10:31:27

-5
İlginç. Ana vatanında gördüğü muameleye bak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız