Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

James Mangold'un Indiana Jones 5'i Yöneteceği Doğrulandı

 
Sinema dünyasının en popüler serilerinden biri olan Indiana Jones serisinin yeni filminin yönetmeni onaylandı. Daha önceden de tahmine edildiği gibi yeni filmin yönetmeni James Mangold olacak.
 
2016'da duyurulan, ancak sonrasında bir türlü yapımına başlanamayan filmin ilk yönetmeni ve serinin de yönetmeni olan Steven Spielberg, geçtiğimiz Şubat ayında filmden ayrıldığını açıklamıştı.
 
Yerine kimin geleceği büyük merak konusuydu ki bir süre sonra stüdyo James Mangold ile görüşmeye başladı. Resmi olarak onaylanmasa da çoğu insan Mangold'un yönetmen olacağını biliyordu. James Mangold daha önce Logan ve Ford v Ferrari filmlerini yönetmişti.
 
Indiana Jones 5 de koronavirüs sebebiyle ertelenen filmlerden biri. Normalde Temmuz 2021'de vizyona girecek olan filmin vizyon tarihi ertelemeden sonra Temmuz 2022 oldu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri indiana jones vizyon tarihi yönetmen ne zaman james mangold
The Last of Us Part II İncelemeleri Oyunun Çıkışından Bir Hafta Önce Yayınlanacak Chloe Bennet, SHILED'ın Güzel Bir Final Yapacağını Söyledi

hakanozzdemir

26.5.2020 13:03:35

0
Efsane bir yönetmen, merakla bekliyoruz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız