Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

JETT: The Far Shore Oynanış Fragmanı

 
 
Superbrothers ve Pine Scented Software, JETT: The Far Shore için yeni bir oynanış fragmanı yayınladı.
 
Oyun hakkında
 
Jett: The Far Shore adlı bu sinematik aksiyon-macera oyunu, unutulmanın pençesine düşmüş bir halka gelecek çizmeniz için sizi yıldızlararası bir yolculuğa davet ediyor. Gözcü Mei ile efsanevi bir okyanus gezegenine açılan ilk kişi siz olun.

Bir ‘jetin’ dümenine geçin ve uçsuz bucaksız bir bilinmezliği keşfedin. Dalgaların üzerinden geçerek süzülün, el değmemiş sahillerde haykırın ve adeta bambaşka bir dünyaya ait ormanları oyup geçin. Karmaşık, sistemik bir açık dünyaya uyum sağlayın ve cesaret, şaşkınlık ve pişmanlık dolu bu hikâyede samimi bir kadroyla birlikte güçlüklere karşı direnin.

Muazzam anıları, telaşsız keşfetmeyi, yer yer gerilim dolu aksiyonu, samimi dostluk dolu anları ve varoluşsal korkunun yardımını kapsayan beş büyüleyici eylemle sunulmuş, keşif niteliğindeki tek oyunculu bir maceraya atılın.
 
JETT: The Far Shore, 2021 yılı içerisinde PlayStation 5, PlayStation 4 ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkacak.
 
Oynanış Fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera hikaye
Sifu, 2022'nin Başlarına Ertelendi ve Fight Club Oynanış Fragmanı Yayınlandı Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles ‘Adventure Mode: Tsuzumi Mansion’ Fragmanı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız