Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Iwata, 3DS'in Neden Bu Yıl Çıkmadığını Açıkladı


 
     Nintendo'nun resmi açıklamalarında 3DS'in en geç Mart 2011'de bütün bölgelerde piyasaya çıkmış olacağı açıklanmıştı. Biz yine de konsolun en azından Japonya'da 2010 yılı içinde raflardaki yerini alacağını düşünmüştük, fakat öyle olmadı. 
 
     3DS, Şubatta Japonya'da piyasaya çıkacakken Avrupa ve Amerika pazarına ise Mart ayında giriş yapacak. Nintendo Başkanı Satoru Iwata cihazın neden bu yıl piyasaya çıkmadığını açıkladı.
 
     Iwata,  "İlk başta 3DS'i bu yıl içinde piyasaya çıkarmak için istekliydik, bu nedenle öngörülerimizi de bu temelde yaptık. Geldiğimiz noktada ise, eğer cihazı bu yıl içinde piyasaya çıkarırsak talepleri yeteri kadar karşılayamayacaktık." sözleriyle durumu özetlemiş oldu.
 
      Sanırım sadece 3DS talebinin karşılanmasının zor olacak olması değil, geliştiricilere de daha çok zaman verip oyunlarını acele getirmemek ve 3DS'in çıkışına yetiştirmelerini sağlamak için 2011 yılı seçildi. Ne diyebiliriz ki geç olsun, güç olmasın.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Nintendo 3DS Nintendo 3DS Iwata
Tabata: BC Final Fantasy 7'yi 3DS'e İsterdim Black/White Japonya'da İkinci Haftasında da Lider

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız