Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Itagaki'ye Tecmo Koei'den Kutlama Mesajı


 
     Ninja Gaiden ve Dead or Alive serileri ile oyun dünyasının en iyi yapımcılarından birisi olduğunu kanıtlayan Tomonobu Itagaki, eski firması Tecmo Koei'nin başkanı ile tartışarak olaylı bir şekilde firmadan ayrılmıştı. Bu ayrılık sonrası Valhalla Game Studios'u kuran Itagaki'ye kutlama mesajları geliyor. Bu mesajlardan en ilginç olanı ise Tecmo Koei'ninki oluyor.
 
     Tecmo Koei'nin eski başkanı Yoshimi Yasuda'nın resmen kovduğu Tomonobu Itagaki'ye firmanın yeni başkanı Kakihara Yasuharu'dan kutlama mesajı geldi. Bu mesajında "Yeni şirketinizin kurulmasını kutlarım. Şirketinizin planlarının başarılı olmasını dilerim." sözlerine yer veren Yasuharu ticarette küslük olmaz kuralını uyguluyor olsa gerek.
 
     Bunun yanı sıra Double Fine Productions'tan Tim Schafer, Epic Games'ten Cliff Bleszinski, Q Entertainment'ten James Mielke de birer kutlama mesajı göndermiş.

   Şu sıralar adı henüz açıklanmayan bir oyun üzerinde çalışan Valhalla Game Studios 50 kişilik bir ekipten oluşuyor. E3 fuarında firmanın yeni oyununa ait bilgiler ortaya çıkabilir.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Tomonobu Itagaki Tecmo Koei Tim Schafer Cliff Bleszinski Kutlama mesajı Valhalla Game Studios
Alpha Protocol'ın Yeni Videosu Yayınlandı Batman: Arkham Asylum İçin Yeni DLC Mi Geliyor?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız