Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Iron Harvest'in Çıkış Tarihi Duyuruldu

 
Yayıncılığını Deep Silver'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise KING Art'ın yaptığı Iron Harvest oyununun çıkış tarihi, Gamescom 2019 açılış töreninde bir video ile duyuruldu. Duyuruya göre Iron Harvest'in; PlayStation 4, Xbox One ve PC için 1 Eylül 2020'de piyasaya sürülmesi planlanıyor. Buraya tıklayarak oyunun Steam sayfasına ulaşabilirsiniz. Oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz. Gamescom 2019'un açılış töreninde gösterilen duyuru videosunu ise aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Iron Harvest, 1. Dünya Savaşı'nın bitiminden hemen sonra, 1920 ve sonrasındaki yıllarda geçen, alternatif bir gerçeklikte, gerçek zamanlı strateji oyunudur. Modern bir Gerçek Zamanlı Strateji'den' ne beklediklerini büyük bir anket ile birlikte 15.000'den fazla Gerçek Zamanlı Strateji hayranına sorduk ve toplumumuzla sürekli iletişim halindeyiz. Amacımız, Gerçek Zamanlı Strateji severlerin istediği bir oyun yapmak. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Iron Harvest strateji gerçek zamanlı strateji rts
Everspace 2 Duyuruldu! Call of Duty: Modern Warfare'in Açık Alfası PS4'e Özel Olarak 23-25 Ağustos'ta Erişilebilir Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Jer Aders

20.8.2019 16:11:17

0
Bu bildiğin scythe

koçari

20.8.2019 16:08:22

0
Güzel gözüküyor.

porsux

20.8.2019 13:06:28

0
Epey süre önceden takip etmekte olduğum bir oyundu. Ancak şöyle bir mantık dışı durum var; oyunun öyküsünde değiniliyor mu bilmiyorum ama; 1. dünya savaşının hemen sonrasını anlatan alternatif bir evrende, bu hemen sonrası kısmı biraz fazla uçmuş gibi geldi bana. Yani, yine aynı konuyu işleyen efsane nişancı oyunlarından Iron Storm'u düşünelim, orada WW1'den 60-70 yıl sonrası anlatılıyordu ve ona rağmen bu videodaki kadar gelişmemişti teknoloji. Tabii oyun iyi çıkar, bütün bunlar göz ardı edilir orası ayrı.

BSC Misafiri

20.8.2019 13:06:24

0
Güzel olacak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Iron Harvest
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız