Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Iron Harvest Sinematik Fragman

 
Yayıncı Deep Silver ve geliştirici KING Art, gerçek zamanlı strateji oyunu Iron Harvest için yeni bir sinematik fragman yayınladı.

Oyunun açık betasının bugün başlaması planlanıyor.
 
Oyun hakkında:
 

Iron Harvest, 1920 ve sonrasındaki alternatif gerçeklikte Büyük Savaş'ın hemen ardında geçen, gerçek zamanlı bir strateji oyunu. Oyun destansı tek oyunculu modda, eşli harekatlarda ve savaş meydanındaki kıyasıya düellolarda dev dieselpunk makineleri kontrol etmeni sağlıyor. Iron Harvest klasik gerçek zamanlı strateji oyunu hayranlarının uzun süredir beklediği çoklu oyuncu moduna sahip.

Geleneksel yollar, bilimsel ve teknolojik gelişmelerle birbirine giriyor. Bu sırada Avrupa hâlâ Dünya Savaşı'ndan aldığı yaraları sarıyor. Şehirler yeniden yapılıyor ve kırsalda Iron Harvest çağı başlıyor. Çiftçiler Büyük Savaş'ın savaş meydanlarında savaşmış yürüyen devasa makinelerin kalıntılarını keşfediyorlar.

Bu kaosun ortasında Avrupa'nın varlığını riske atan yeni bir tehdit ortaya çıkıyor. Gizli güçler ellerinden gelen her şeyi tüm ulusları istikrarsızlaştırmak için kullanıyor. Amaçları dünyayı tekrar yangın yerine çevirmek ve kontrolü ele geçirmek.

EN İYİ HALİYLE KLASİK GERÇEK ZAMANLI STRATEJİ
Onlarca farklı birim tipini savaşa sür, dikkatlice onları koru ve binaları parçalarına ayır. Hayalet yaklaşım gibi farklı türlerde taktikler geliştirmek için acele etmeden plan yap. Robotlar. Robotlarımız var. Bolca.

GÜÇLÜ TEK OYUNCULU GÖREVLER VE İLGİ ÇEKİCİ HİKAYE
Kapsayıcı ve destansı bir hikayeyi deneyimle ve üç ana görev boyunca 20'den fazla görevi oyna. Dokuz karizmatik kahramanın ve onların müthiş yardımcılarının Avrupa'daki maceralarına katıl. Bir arkadaşınla takım ol ve tüm görevlerde omuz omuza eşli modda ustalaş.

TAM KONTROLE SAHİP BİRİSİN
40'tan fazla birim tipine ve benzersiz yeteneğe sahip 9 kahramanla üç farklı bölgeyi yönet. İstediğin her şekilde çatışma ve çok oyunculu maçlar kur. Kişisel oyun arayüzünü ve favori giriş kontrollerini ayarla.

YOĞUN COOP VE REKABETÇİ ÇOK OYUNCULU MÜCADELE
Sıralamalar, dereceli maçlar ve liglerle rekabetçi bir çok oyunculu mod. Çatışma ve zorluk haritaları arasından istediğini seç ve ister tek başına istersen çok oyunculu oyna.

ÜSSÜNÜ KUR VE KORU
Kaynak puanları topla, üssünü kur ve birim üretimini ve araştırmanı korumak için destek yerleştir.

 
Iron Harvest PC (Steam & Epic Games Store) için 1 Eylül'de Türkçe arayüz ve altyazı seçeneğiyle çıkacak. PlayStation 4 ile Xbox One versiyonları daha sonraki bir tarihte gelecek.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Iron Harvest strateji gerçek zamanlı strateji rts
Spiritfarer için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı; Epic Games Store ve Stadia Sürümleri Doğrulandı Riot Games, Black Hakkındaki İncelemenin Sonuçlandığını Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İdrak İstimlak

1.8.2020 14:01:06

0
Bugün YouTube da video izlerken arada reklam olarak çıktı, hoşuma gidince sonuna kadar izledim, üstüne Steam den demosunu indirdim. Gayet başarılı ve farklı bir oyun olacak gibi. Steam istek listemde, bakalım çıkışı ile oyuncular nasıl değerlendirecek, Steam incelemelerini referans alırım...

dımmışali

1.8.2020 13:04:05

0
Sinematik efsane olmuş birde Türkçe dil desteği ile muazzam olacak.

Yanfo

31.7.2020 15:49:03

0
60 TL indirim kuponumla hangi oyunu alacağım belli oldu! Teşekkürler Epic Games.

BSC Misafiri

31.7.2020 00:18:18

0
bazen rts'leri o kadar çok özlüyorumki

CaptainReinhard

30.7.2020 23:38:31

+2
Çok güzel yapmışlar sinematiği helal olsun. Türkçe dil desteği de var kesinlikle şans verilmesi gerekir.

SakuraiTomoki

30.7.2020 23:29:33

0
Abi sinematik beni benden aldı, çok güzel.... Umarım oyunda sinematiği gibi güzeldir çünkü uzun zamandır bir rts beklentisi vardı oyuncularda...

BSC Misafiri

30.7.2020 22:55:54

0
Sinematik çok güzel oyun da öyle ama sinematik kalitesi apayrı ya

BSC Misafiri

30.7.2020 22:55:54

+2
AYRICA Bir strateji daha resmi Türkçe dil desteğine sahip ;) Helal olsun adamlara
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Iron Harvest
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız