Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

IronSource, Unity ile Birleşiyor

 
 
Unity, IronSource ile birleşme anlaşmasına girdiğini duyurdu. Unity'nin yeni bir yan kuruluşu olacak.
 
IronSource, geliştiricilerin uygulamalarından para kazanmalarını ve bunları işletmelere dönüştürmelerini sağlayan bir platformdur.
 
Birleşmeyle birlikte her iki şirket de Unity'nin içerik oluşturuculara sunduğu hizmetleri geliştirmeyi amaçlıyor. Unity CEO'su John Riccitiello, "Dünyanın daha başarılı içerik oluşturucularla daha iyi bir yer olduğuna inanıyoruz. Unity ve IronSource'un birleşimi, oyun ve e-ticaret gibi tüketiciye yönelik diğer sektörlerde başarılı uygulamalar oluşturmak ve bunları büyütmek için ihtiyaç duydukları tüm araçları sağlayarak her boyuttaki yaratıcıyı daha iyi destekliyor." dedi.
 
Ayrıca, anlaşma sona erdiğinde IronSource CEO'su Tomer Bar-Zeev, Unity'nin yönetim kuruluna katılacak ve Unity'nin yönetici liderliğinin bir üyesi olarak görev yapacak.
 
Ek olarak Unity, Ocak ayında oyun motoru üreticisi yazılım geliştiricisi Ziva Dynamics'i satın aldı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamesindustry IronSource Unity
Açık Dünya Bilim Kurgu Oyunu Cloudpunk, 19 Ağustos'ta PS5 Konsollarına Geliyor Resident Evil 2 Remake Satışları 10 Milyonu Aştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız