Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Intel Extreme Masters Global Challenge Turnuvası Çevrimiçi Olarak Düzenlenecek

 
     Intel ve ESL tarafından Aralık ayında Almanya'da düzenlenmesi planlanan "Intel Extreme Masters Global Challenge 2020" Counter Strike: Global Offensive turnuvasının koronavirüs salgını nedeniyle çevrimiçi olarak gerçekleştirileceği duyuruldu.
 
     ESL tarafından yapılan açıklamada Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenmesi planlanan Intel Extreme Masters Global Challenge 2020 turnuvasının Avrupa'da artışta olan koronavirüs salgını nedeniyle çevrimiçi olarak gerçekleştirileceği bildirildi. ESL'in profesyonel oyunlardan sorumlu başkan yardımcısı Michal "Carmac" Blicharz yaptığı açıklamada, "Covid-19'un Avrupa genelinde yükselen enfeksiyon sayılarının ışığında, turnuvayı internete taşımaya karar verdik. Bu turnuva için herkesi bir araya getirdik, ancak etkinliklerimizde çalışan oyunculara ve personele karşı sorumlu davranmak zorundayız." dedi.
 
     Intel Extreme Masters Global Challenge 2020 turnuvası 15-20 Aralık tarihleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleşecek. 500.000 Dolar ödül havuzu oluşturulan turnuvada Avrupa, Kuzey Amerika ve Bağımsız Devletler Topluluğu'nun en iyi 8 takımı mücadele edecek. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Serious Sam Collection 17 Kasım'da PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor Fortnite'a Aylık Abonelik Gelebilir

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız