Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Insomniac, Ratchet & Clank: All 4 One'ı Duyurdu


ratchet&clank


    Insomniac, GamesCom'da Ratchet & Clank'i tekrar derin uykusundan uyandırdı. Ratchet & Clank: All 4 One'ı duyuran deneyimli firma, yeni oyun ile çok büyük yenilikler sunacağa benziyor.
 
    Adından da anlaşılabildiği gibi All 4 One, 4 kişiye kadar co-op sunuyor. Duyuru trailer'ından da izleyebileceğiniz üzere oyun neredeyse 4 kişinin aynı anda eğlenebilmesi için yapılmış gibi görünüyor.
 
    Ratchet ve Clank dışında diğer 2 oynanabilir karakterler ise, Dr.Nefarious ve Captain Qwark olacak. Patlama, zıplama ve eğlence, her Ratchet & Clank'de alışık olduğumuz eğlenceyi bu sefer yanınızda bulunacak 3 arkadaşınız ile yaptığınızı düşünün. Oyun gerçekten çok keyifli anlar yaşatacak gibi. Co-op modunu online olarak istediğiniz arkadaşlarınızla veya rastgele oyuncular ile oynamak mümkün.
 
    Yakın bir zamanda daha fazla Ratchet & Clank: All 4 One içeriği sunacağına dair söz veren Insomniac'ın yeni oyunun duyuru video'suna aşağıdan göz atabilirsiniz. Oyun 2011 Sonbahar'ında raflardaki yerini alacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Ratchet & Clank : All 4 One Sony Insomniac Games PS3 Platform co-op duyuru GamesCom
Little Big Planet 2'den Gamescom Videosu inFamous 2'nin GamesCom Trailer'ı Yayımlandı

supermariooooo

17.8.2010 22:13:31

0
hala oyun duyuyruyor sony nintendo e3 te yıktı geçti psp 2 psp 2 aaaaaaaaaaaaaaaaa
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ratchet & Clank : All 4 One
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız