Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Insomniac Games'in Siber Saldırı Sonucu Tüm Projeleri Açığa Çıktı

 
 
1994 yılında Ted Price tarafından Xtreme Software olarak kurulan Insomniac Games büyük bir siber saldırıya maruz kaldı. Bu saldırı sonucunda mevcut projelerin sızıntıları ortaya çıktı ve Twitter üzerinden birçok oyunun oynanış görüntüleri yayınlandı.
 
Stüdyonun tüm yol haritası açığa çıktı
 
 
 
Önemli oyunlarla adından söz ettiren geliştirici ekip özellikle son dönemlerde Spider-Man serisi ile büyük bir başarı elde etti. Geçtiğimiz süreçte Spider-Man 2 ile yoluna devam eden stüdyo aynı zamanda Ratchet and Clank gibi oyunlara da imza atmış durumda.
 
Geliştirici ekip şu anda bilindiği üzere "Wolverine" adlı bir oyun üzerinde çalışıyor. Bu oyunun görüntüleri şu anda Twitter üzerinden sızdırılmış durumda. Eğer oyunu bekliyorsanız bu sızıntı görüntülere bakmamanızı öneriyoruz. Stüdyo, bir terabayttan fazla büyük bir sızıntı ile karşı karşıya kaldı ve 2025 yılından 2032 yılına kadar olan zaman dilimindeki tüm projeleri açığa çıktı.

Bu haberin bağlantısı
URL
aksiyon macera hikaye spiderman 2 sony insomaniac ps5 açık dünya
Armored Core VI: Fires of Rubicon'a Dereceli Maçlar Geldi Aksiyon RPG AlternaWelt: Blue Exorcist Gaiden PC ve Mobil için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sarohan

24.12.2023 12:01:05

0
Ben zaten oynanış videosu yok demiyorum neyi söylemek istediğimi anlamamışsın. Sence o 25 dakikalık video oyunun pişirilmiş hâli mi? Sunulacak bir durumu yok.

BSC Misafiri

21.12.2023 15:26:27

0
iiyi olmuş sjw çöplerine :D

MaeglinElendil

21.12.2023 07:11:27

0
Ya dostum Allah aşkına haber yapıyorsanız tam yapın. Hani sızan oyunların isimleri nerede ? Seneleri nerede ? Hepsi internette dolaşıyor.

mahsur kalan adam

21.12.2023 04:59:46

0
25 dakikalık oynanış videosu var hocam 3.senesine giriyor duyurudan sonra trailerdan başka bir şey göstermediler

Sarohan

19.12.2023 20:19:36

+1
quote:

Orjinalden alıntı: mahsur kalan adam Fena deşmişler ya Oyunun neye benzediği baya belli olmuş ne diye 2 senedir hiçbir şey göstermiyorlar
Göstermeye hazır halde olsa gösterirlerdi zaten. Fark ettiysen genel olarak prototip ya da yapım aşamasından görüntüler.

mahsur kalan adam

19.12.2023 13:59:34

+1
Fena deşmişler ya Oyunun neye benzediği baya belli olmuş ne diye 2 senedir hiçbir şey göstermiyorlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Spider-Man 2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız