Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Immortals Fenyx Rising Animasyon Fragmanı

Yayıncı Ubisoft ve geliştirici Ubisoft Montreal, Immortals Fenyx Rising için animasyon tarzında hazırlanmış bir fragman yayınladı.
  
Immortals Fenyx Rising PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC (Uplay & Epic Games Store) ve Stadia için 3 Aralık'ta çıkacak.
 
 
TANRILARIN SON UMUDU SENDE

Kahraman Fenyx olarak, Yunan tanrılarını karanlık bir lanetten kurtarmak için maceraya atıl. Destansı bir mücadelede, tanrıların efsanevi güçlerini kullan, mitolojik yaratıklara meydan oku ve Yunan mitolojisinin en müthiş Titanı Typhon'u dize getir.

MİTOLOJİK DÜŞMANLARA MEYDAN OKU
Cyclops, Medusa veya Minotaur gibi efsanevi yaratıklarla yüzleş, havada ve karada göğüs göğüse mücadelelerde tanrılardan aldığın yetenek ve silahlarını kullanarak hepsinin hakkından gel.

TANRILARIN GÜCÜNÜ KULLAN
Olimpos tanrılarının bahşettiği güçleri kullanarak mitolojik canavarlarla savaş, antik bulmacaları çöz ve muazzam bir açık dünyayı keşfet. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Cyberpunk 2077 Geliştiricisi Oyunu 175 Saattir Oynuyor ve Hâlâ Bitmemiş Deathloop'un DualSense Kontrolcüsü Desteği Detaylandırıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Hudson51

24.11.2020 15:31:56

+1
Hocam TR de yeterli satış olsa çok fazla satış beklemek saçma olabilir ama yeterli satış bile yok. Odyssey bile o kadar indirime rağmen 10.000 adet satmamıştır. Bir tane oyun dediğimiz Rainbow Six Siege'i millet online'ı iyi olduğu ve TR de reklamı iyi yapıldığı için almak "zorunda kaldılar" yoksa o da korsan korsan oynanırdı TR de. Mobil oyun pazarında ise müthiş bir indirme ve oyun içi harcama var TR de ve özellikle bu pazarda firmalar TR dil eklemek istiyorlarda. 10 milyon çek içinde de en az 2 milyon adet satış varsa ki vardır bence bu onları harika bir pazar yapıyor ve o dil yerelleştirmesini hak ediyorlar. Aynı şeyi Kastilya İspanyolcası içinde söyleyebilirim. Hani adamlar en az 500.000 adet satış yapsalar dahi dil ekleniyor ama TR de özellikle 50.000 satınca öpüp başına koyuyorlar. Sony bile "dublaj" getirdiği oyunlarda 100.000 görünce seviniyor hani diğer pazarlara bakınca bu rakamlar komik geliyor. Ha bende alıyorum Ubi oyunlarını orijinal ama bu TR de ki oyuncuların %90'nının orijinal oyunlara para vermediği gerçeğini değiştirmiyor. Biraz ağır olacak ama pazarımız verilen yatırıma nazaran kazandırmıyor, işte yatırım yapanlarda uzun yıllar sonra anca kar ediyor...

TheMuyu

24.11.2020 15:14:42

0
Valla tersi de olabilir illa çok fazla satış mi beklenecek her seferinde. TR dil olsa herkes iyi biliyor ki daha fazla satacak oyunları. O kadar ubisoft oyunu aldım ama yıllar geçti konulmuyor bir tane oyuna ve mobil oyuna tr yapmakla olmuyor maalesef. Dünya üzerinde kullanan 10 milyon olan çekce bile var ne oluyor çekce dilinde oynayanlar 1 milyon mu satın alıyor oyunu neyse uzun lafın kısası o kadar büyük firma sonuçta bir atılım yapsın yatırım yapsın TR dil eklesin bi kaç oyuna satmazsa eyvallah

Hudson51

24.11.2020 14:19:00

0
İyi de hocam bunu daha çok tanınsın ve "satın alınsın" diye yapıyor. TR de asıl sıkıntı da adamların Rainbow hariç oyunlarının elle tutulur miktarda alınmaması. Ekledikleri 100 tane dil de de çok iyi satıyorlar ki eklemişler hani 2+2=4 adamlar para için getiriyor dilleri. Ha getirsin alınır diyen arkadaşlara o işlerin öyle olmadığını birileri söyler kısa zamanda. Sen adama pazarının ne kadar olduğunu göstermezsen adam niye senin pazarına yatırım yapsın ki?

TheMuyu

23.11.2020 21:42:31

+3
şu ubisoftun her videoya türkçe altyazı ekleyip çıkardığı oyunlara eklediği 100 tane dile türkçe eklememesi insanı sinir ediyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız