Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

I Am Alive'ın Yeni Sinematiği Daha Yayınlandı

Artık resmi duyuruyu yapsan iyi olur Ubisoft

    Ubisoft her ne kadar resmi açıklama yapmamakta ısrar ediyor olsa da I Am Alive'a ait yeni videolar ortaya çıkmaya devam ediyor. Yeni ortaya çıkan sinematik videoda küçük bir çocuğa yardım etme amacında olduğumuzu anlıyoruz.
 
     Videoda ana karakterimiz Henry adındaki birisi ile konuşuyor. Bir alışveriş merkezinde küçük bir kız çocuğuyla olan ana karakterimiz çocuğun ateşinin olduğunu ve ilaç bulması gerektiğini söylüyor.
 
     Bu tür sahneler I Am Alive'da bulunursa oyundaki duygusallığın da artacağını ve senaryonun da çeşitleneceğini öngörebiliriz. Karşımızda hayatta kalmak için herşeyi yapan bir karakter olmadığı aşikâr. Yeni sinematik videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
I Am Alive Ubisoft Aksiyon Macera Sinematik
Doom 4'ün Senaryo Modu 30 FPS Olacak Ninja Gaiden 3'de Kasaplık Yapamayacağız !
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

madboyelben

22.8.2011 13:09:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: the_joker_one oyunun senaryosu hakkında bir bilgisi olan varmı ilk oynanış videosunda sanki kıyamet sonrası bir dünyadaydık ama yaratık zombi vs. olmıcakmı bu oyunda yoksa sadece çevre şartlarıyla ve insanlarlamı mücadele edicez ?
Hatirladigim kadariyla deprem sonrasi Chicago da gececek oyun ve insanlarla hayatta kalmak icin mucadele edilecek :P gerci nasil bir mantik kurcaklar orasini bilmiyorum, hani amerikanin bir sehrinde deprem olsa insanlar susuzluktan olcek mi? ve/veya kendi haline birakcaklar o bolgeyi :P

the_joker_one

22.8.2011 12:14:10

0
oyunun senaryosu hakkında bir bilgisi olan varmı ilk oynanış videosunda sanki kıyamet sonrası bir dünyadaydık ama yaratık zombi vs. olmıcakmı bu oyunda yoksa sadece çevre şartlarıyla ve insanlarlamı mücadele edicez ?

BRSRaPPeR

22.8.2011 10:35:26

+6
bu oyun olay olacak soylemedi demeyin
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
I Am Alive
+ TAKİBE
AL
27 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız