Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

IGN Editörü: Nintendo, E3'de Yeni Bir Donanım Tanıtacak


    Wii U ile birlikte beklentilerin uzağında kalan Nintendo, yeni eklentiler yapmak için kolları sıvamıştı. Daha önce 'hayatımızı kolaylaştıracak' bir donanım hakkında çalıştığını açıklayan firmayla ilgili yeni söylentiler geldi.
 
    Oyun dünyasının önde gelen sitelerinden IGN'in bir editörü, Nintendo ile ilgili bir podcast yayınına katıldı. Site editörü Jose Otero, Nintendo'nun E3'te yeni bir donanım tanıtılacağıyla ilgili bazı haberlerin geldiğini söyledi. Podcast yayınının sunucusu ise durumu onayladı ve "Aynı şeyi birkaç iç kaynaktan daha duydum." cümlesini ekledi. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak neogaf Nintendo Wii U Konsol Console
DayZ'nin Satışları 2 Milyonu Geçti Black Desert Online Oculus Rift'i Destekleyecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.5.2014 15:14:58

0
Bence Nintendo'nun yapması gereken ev konsolunu ve el konsolunu aynı çatı altında birleştirip yeni bir konsol çıkarmak. Gamepadi evde televizyona bağlayıp ev konsolu olarak kullanalım. Dışarı da el konsolu olarak kullanabilelim. Yani bir deyişle 3DS'yi Wii U gamepadinin içine gömülü olarak çıkarması. Ama bunu Wii U yada 3DS adıyla değil yeni bir isimle yapması. Mesela Nintendo Gamecrystal gibi gibi... Donanımı yeni nesillere yakın olsun ki EA, Rockstar, Bethesda Nintendo'yu kaale alabilsin. Oyun desteği de böylece sağlanmış olur. Birde Wii oyunlarını desteklerse yemede yanında yat.

mehmedaltair

2.5.2014 12:01:18

+1
Yeni bir konsol gelmez bence

nedensiz07

2.5.2014 00:26:52

-1
Nwn yeni bir konsol alırken oyunların cok dikkat çektiğini düşünmüyorum.. Yani "bir oyun çılgınlığı yasansa wiiu fena satar" düşüncesine katılmıyorum.. Daha çok algı meselesi.. Yani bugün Türkiye'de kaç kişi sevdiği oyunlar onda olduğu için o konsolu aliyor ki.. Hatta çoğu kişi için konsol demek futbol oyunu demek (ülkemiz için). Yani kısacası bir şeyi ne kadar iyi pazarlarsan bence o kadar başarılı olur.. Sonrasinda ne yapsan boş.. Telefonda apple ve Samsung buna örnek gosterilebilir.. Günümüzde ne kadar reklam o kadar başarı.. Gerisi boş.. Icerikle bir çok kişinin alakası olmuyor bence..

mementopolis

1.5.2014 23:48:24

-1
donanim derken ilk akla gelen ya yeni nesil konsol yada konsolu yeni nesil yapacak bir adaptör :D / parca mi ? veya sanal gözlük... umarim bu kez albenisi siddetle olur.

- The Stig -

1.5.2014 23:46:58

-1
Yeni bir donanima gerek yok.. tum el konsollari icin cikan oyunlari wii u da calisabilir hale getirsinler ellerinde wii u kalmaz satacak.. Yeni bir konsol duyuracaklarsada en kotu xbox one gibi olsun.. ama oyunlar ni no kuni gibi olmadiktan sonra isterse o cihazin icine 760gtx koysunlar..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız