Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

IEM Road to Rio 2022 Turnuvası Başladı!

 
     ESL & Intel işbirliği ile Malta'da IEM Rio Major 2022 turnuvasının ilk eleme etabı olarak düzenlenen Intel Extreme Masters Road to Rio 2022, Counter Strike: Global Offensive turnuvası başladı!
 
     IEM Road to Rio 2022 Avrupa A Grubu Takımları: G2, fnatic, Cloud9, Spirit, Ninjas in Pyjamas, FaZe, Bad News Eagles, Sprout, forZe, Eternal Fire, GamerLegion, Astralis, 1WIN, B8, Aurora, ECSTATIC
 
     IEM Road to Rio 2022 Avrupa B Grubu Takımları: BIG, Heroic, Vitality, ENCE, Outsiders, Falcons, MOUZ, Natus Vincere, Illuminar, OG, K23, Monte, HEET, FANTASY, SAW, Sangal
 
     Avrupa'dan 32, Amerika'dan 16 ve Asya bölgesinden 4 takım yer alıyor. Turnuvada en düşük 6 ila 8. sıralamada yer alan takımlar IEM Rio Major 2022 Challengers etabına yükselecek. İlk 2 sırada yer alan takımlar ise doğrudan IEM Rio Major 2022 turnuvasında yer alacak. Turnuvanın Avrupa A grubunda Sangal, B grubunda ise Eternal Fire bizleri temsil ediyor. 4 Ekim Salı günü başlayacak olan turnuva 9 Ekim Pazar günü son bulacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Dead Space Remake için Oynanış Fragmanı Yayınlandı CD Projekt RED Üç Yeni Witcher Oyunu Geliştirdiğini Duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız