Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

IEM Katowice 2020 CS:GO Turnuvasının Şampiyonu Na`Vi Oldu!

 
     ESL ve Intel ortaklığında Polonya'da düzenlenen Intel Extreme Masters Katowice 2020, Counter Strike: Global Offensive turnuvasının şampiyonu Natus Vincere oldu. Natus Vincere büyük finalde rakibi G2 Esports karşısında 3-0 galibiyet elde ederek turnuvanın şampiyonu ve 250.000 dolar para ödülünün sahibi oldu. 
 
 
 
     Yarı finalde; fnatic - G2 Esports ve Natus Vincere - Astralis karşı karşıya geldi. Karşılaşmaların sonucunda G2 Esports, fnatic'i 2-1 mağlup etti ve turnuvanın ilk finalisti oldu. Natus Vincere ve Astralis arasında gerçekleşen 2. yarı final karşılaşmasında ise sonuç 2-0 Natus Vincere galibiyetiyle sonuçlandı. 5 maçlık seri formatında oynanan büyük finalde; Nuke, Dust2 ve Mirage haritaları seçildi. Nuke: 16-4, Dust2; 16-13, Mirage; 16-2 toplamda 3-0 sonuçlanan final karşılaşmasının galibi Natus Vincere oldu. Karşılaşmanın MVP oyuncusu 65-37 (1.68 KDA) skoruyla Natus Vincere takım oyuncusu Kirill 'Boombl4' Mikhailov seçildi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Pathologic 2, 6 Mart'ta PlayStation 4'e Geliyor Günün Haberleri (2 Mart)

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız