Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

IEM Katowice 2019 Avrupa Minor Elemeleri Tamamlandı

 
     IEM Katowice 2019 Avrupa Minor elemeleri tamamlandı. Katowice'de gerçekleşen Avrupa Minor elemelerinin beşinci gününde North takımı iki karşılaşma oynadı. Final karşılaşması ENCE ve North arasında 3 maçlık seri formatında oynandı. Train ve Inferno haritaları seçildi. Karşılaşma sonucunda ENCE, North takımını 2-0 ( Train: 22-20, Inferno: 16-7) yenmeyi başardı ve IEM Katowice 2019 Avrupa Minor elemelerini birinci sırada tamamlayarak Major turnuva elemelerine katılmaya hak kazanan ilk takım oldu. İkinci karşılaşma North ve Vitality takımları arasında oynandı. Mirage, Nuke ve Inferno haritası seçildi. Karşılaşma sonucunda Vitality, rakibi North takımını 2-1 ( Mirage: 16-12, Nuke: 16-5, Inferno: 16-8) yenerek, IEM Katowice Avrupa Minor elemelerini ikinci sırada tamamladı ve Major turnuva elemelerine katılmaya hak kazanan ikinci takım oldu. 
 
 
 
     IEM Katowice 2019 Avrupa Minor Elemeleri sonucunda; birinci olan ENCE takımı; IEM Katowice Major turnuvasının ana sahne elemelerine katılım hakkı ve 30.000 dolar para ödülünü kazandı. Turnuvayı ikinci tamamlayan Vitality, IEM Katowice Major turnuvasının ana sahne elemelerine katılım hakkı ve 15.000 dolar para ödülünü kazandı. Turnuvayı üçüncü olarak tamamlayan North takımı, IEM Katowice Minor Playoff eleme etabına katılma hakkı ve 5.000 dolar para ödülünü kazandı. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
VFŞL 2019 Kış Mevsimi Espor Sahnesi'nde Başladı! Dragon Age: Origins'in Hayran Güncellemesi 790 Hatayı Düzeltiyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız