Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ICO'yu PS Vita'da Çalıştırdılar

 
   Oyun kütüphanesi PlayStation 2'nin unutulmaz klasikleri arasında kendine yer eden ICO, PlayStation Vita üzerinde çalışırken görüntülendi.
 
   Sony Dünya Stüdyoları patronu Shuhei Yoshida tarafından, Twitter hesabı aracılığıyla paylaşılan fotoğraf sadece "!?" işaretleriyle yorumlanmış. Sony, PSOne klasiklerini Vita'ya getireceğini duyurmuş ancak PS2 oyunları için herhangi bir açıklamada bulunmamıştı. Tabii bu görüntü PlayStation 3 için yeniden çıkan ICO & Shadow of the Colossus HD uyarlamasının Remote Play özelliğiyle Vita üzerinde oynanışına referans olabilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twitter Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN
Double Fine İmzalı The Cave, Wii U'ya da Geliyor İngiltere Oyun Satışlarında Lider Guild Wars 2
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-F97E00D06

8.9.2012 06:47:43

0
Ve şunuda dedi; "ps vitaya enayi gibi para döktünüz ps1 oyunlarını oynarsınız anca hele sen(ben), ps3 sahibi olmayan arkadaş o xboxı ve pcyi bi tarafına tak bide 70 karakter bitmeden söyliyim psn trde sizi iyi kazıklıyo oyunlar düz 120tl ben olsam gider o paraya steamı boşaltırdım youtubeniz bile yok, bide psn değiştirmek için memory karta format şartıda getirdik. Bide unutmadan flashtır html5 tir rüyanızda görürsünüz yine teasure park diye bişey çıkardık kutulara vuruyon nearda paylaşıyorun çok eğleniyon. Zen pinpal diye beleş bi oyun koyduk ama sadece yüklemesi bedava, bide öyle applarımız varki onları tasarlayan developer kardeşlerimizin çok kulağı çınlıyor. Debug versiyon misali koyduk facebook kasıyor artık. dokunmatik yüzeyide en küçük bir nemlenmede kafayı yiycek şekilde ayarladık. Çok eğlenceli çünkü, a bide unutmadan yılda 90 tlye psn plus alırsan 5.50 tl lik minisleri 5.25 e varan indirimlerle alabiliyorsun bu fırsat kaçmaz. Psn trdeki kankalarımda bırak oyunları türkçe yapmayı aleti bile ingilizce oynatıyo size çok gülüyom orasına, bide her updatede ingilizce sözleşmeler imzalatıyoz. Psn penceresinede youtubeyi koyduk tıklayınca indir tuşu çıkmıyo türkiyeye soni musicde getirmedik çok eğlenceli ya

ozgurr84

3.9.2012 13:02:25

+2
sonra bunu attı ama Sorry to tease you, I was play testing ICO HD Remote Play on PS Vita. We are almost ready with a patch. Beautiful on OLED. More info soon.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız