Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hyrule Warriors'un Özel Paketinde Link'in Taktığı Kaşkol Bulunuyor


     The Legend of Zelda evreninde geçecek aksiyon oyunu olan Hyrule Warriors için geçtiğimiz günlerde bir sunum yapıldı. Bu sunumda oyunun sınırlı sayıdaki özel sürümü detaylandırıldı. Bu özel sürümün içinde oyunun yanında bir de oyunculara Link'in oyunda kullandığı mavi atkı yer alıyor.
 
     Sadece  Avrupa özel sürümünde bulunan bu atkının üzerinde The Legend of Zelda serisinde görmeye alışık olduğumuz Hylian arması yer alıyor. Atkının gerçekten hoş göründüğünü söyleyebiliriz. Paketin Japonya sürümünde ek içeriğin LCD Triforce masa saati olduğunu hatırlatalım.
 
     Bunun yanında bu sunumda  Zant ve Ghirahim'ın da oyunda yer alacağı duyuruldu. Böylece oyunda göreceğimiz karakterler listesi şu hali aldı:  Link, Princess Zelda, Impa, Midna, Sheik, Agitha, Darunia, Princess Ruto, Zant, Fi, Ghirahim ve Lana. Bu karakterlerin her birinin farklı kostümleri olacağını da belirtelim. Bu kostümler için yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
tecmo koei nintendo zelda hyrule warriors wii u
Resident Evil HD Remastered Duyuruldu 1025 Dolara Destiny: Ghost Edition Satıldı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.8.2014 10:36:09

0
Oyunda 13 karakter ve pek çok harita olduğu için oynanabilirliği bayağı yüksek olacaktır. Kostüm için ise bölüm seçim ekranında değişim yapılabileceği yani istediğimiz turda istediğimiz kostümle oynayabileceğimizi düşünüyorum.

Rachsuchtig

5.8.2014 14:17:55

0
Güzelmiş ama merak ettim bu kostümleri istediğimiz bölümde kullanabilecek miyiz mesela Twilight Princess ortamında Skyward Sword Zelda kostümünü kullanabilecek miyiz?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hyrule Warriors
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız