Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hyrule Warriors Japonya'da Wii U Satışlarını Artırdı


      Dynasty Warriors oynanışını The Legend of Zelda dünyasına taşıyan Hyrule Warriors bildiğiniz gibi geçtiğimiz haftalarda çıkışını yaptı. Japonya'nın en büyük perakendecilerinden olan Tsutaya henüz resmi bir rakam vermese de oyunun çok iyi sattığını üstelik Wii U satışlarını da artırdığını açıkladı.
 
      Tsutaya, The Obon Season adlı üç günlük festival süresinde oyunun çok iyi sattığını, satış rakamlarını 2013'deki üç günlük sürecin neredeyse dört katı olduğunu söyledi. Görünüşe göre henüz diğer bölgeler için çıkışını yapmayan Hyrule Warriors, beklenildiği gibi başarılı bir oyun olmuş.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
tecmo koei nintendo zelda hyrule warriors wii u
Crytek: "Kaliteli Yapımlarla Saygınlığımızı Yeniden Kazanacağız" This War of Mine ve Spacecom, Pax Prime Festivalinde Olacak

BSC Misafiri

21.8.2014 00:51:49

0
Legend of Zelda'nın Hyrule adlı Dünyasından yaklaşık 7-8 önemli karakter hangi oyunda oynanabilir olsa aynı rağbeti görürdü. Umarım oyundaki hataları kısa süre içinde güncellemelerle düzeltirler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hyrule Warriors
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız