Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hyper Light Drifter Geliştiricisi Solar Ash Kingdom'ı PC için Duyurdu

 
Yayıncı Annapurna Interactive ve Hyper Light Drifter geliştiricisi Heart Machine, yeni oyunu Solar Ash Kingdom'ı duyurdu. Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. Çıkış tarihi ve diğer platformlar açıklanmadı.

IGN'e konuşan Heart Machine'den Alex Preston tamamen yeni bir teknoloji ve kilit yeniliklerin Solar Ash Kingdom'ı Hyper Light Drifter'dan ayrı kılacağını belirtti.

"Dünyamız, atmosferimiz, karakterlerimiz ve oynanışımız ile güzel bir hikaye anlatmak için çabalıyoruz. Oyunlarımızın her yönü özenle değerlendirilir ki bu da büyük bir zaman yatırımı gerektirir. Sabrınız için teşekkür ederiz, oyun ve bunun arkasındaki özverili süreç ve daha fazlası hakkında konuşmaya başladığımız için çok heyecanlıyız."

"Bu kadar heyecan verici bir yapım ile ilgili ağzımızı kapalı tutmak bizim için çok zordu fakat takipçi kitlemiz için elimizden gelenin en iyisini yaptığımızdan emin olmak için buna değdi."

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Resmi websitesini buradan ziyaret edebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Solar Ash Kingdom Annapurna Interactive Hyper Light Drifter Heart Machine
Rising Storm Serisi Geliştiricisi Yeni Taktiksel FPS Oyununu Duyurdu Nuri Şahin, Futbolist eSpor Kulübü'ne Yatırım Yaptı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Solar Ash Kingdom
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız