Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hunt: Showdown'a Türkçe Dil Desteği Gelecek

 
   Crytek, bugün yayınladığı bir güncelleme ile birlikte Hunt: Showdown'a Rusça ve Mandarin Çincesi dil seçeneklerini ekledi.

   Şirket tarafından yapılan duyuruya göre, ileride oyuna Fransızca, İspanyolca, Portekizce, İtalyanca, Almanca, Lehçe ve Türkçe dil seçeneklerinin de eklenmesi planlanıyor.
 
   230MB civarındaki güncelleme Rusça ve Mandarin Çincesi dil seçeneklerinin yanı sıra çökme ve hata düzeltmeleri içeriyor. Güncelleme notlarını buradan okuyabilirsiniz. 

   Hunt: Showdown şu anda Steam'de erken erişimde bulunuyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Steam Crytek Hunt: Showdown
Soulcalibur VI Kapak Tasarımı Space Soldiers, WESG Dünya Finalleri'nde Playoff Aşamasına Yükseldi!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.7.2018 16:29:02

0
quote:

Orjinalden alıntı: Darktowertr Crytek halen Türk firması olduğunu sanan cahiller olması ne yazık. Crytek Global bir şirkettir. Konum olarak Ana merkezleri Almanyada bulunmaktadır. Türk olan 3 Yöneticisinde en iyi Türkçe konuşanları Cevat yerlidir. Cevat yerli Röportaj yazarak Youtube izleyebilirsin. Almanyada doğup yaşayan İnsanlar Türk sayılmazlar. Sağolsun ülkemde istediği oyu alamayan siyasetçiler onları halen Türk vatandaşı olarak görüyor. Bu konuda yaptırımlar yapıyorlar. Neyse Türkçe çeviriye gelirsek, Oyun çeviri yapıyor. Bu işten para almasına rağmen üstüne birde kullanıcıları azarlayacak kadar kötü kişiliklere sahipler. Gerçekten iyi bir ingilizcesi olan ekibiniz varsa bu tarz egolu insanlara piyasayı bırakmayın. Crytek yetkililerine tavsiyem, 23 Studios gibi bir stüdyo dururken bu tarz amatör ve ego kasan sahtekarlara iş anlaşmaması yapamamanız yönünde olur.
Oyun Çevirinin yaptığını nereden duydunuz? 23 Studios yapıyor olabilir.

Drktower

17.3.2018 12:29:23

+3
Crytek halen Türk firması olduğunu sanan cahiller olması ne yazık. Crytek Global bir şirkettir. Konum olarak Ana merkezleri Almanyada bulunmaktadır. Türk olan 3 Yöneticisinde en iyi Türkçe konuşanları Cevat yerlidir. Cevat yerli Röportaj yazarak Youtube izleyebilirsin. Almanyada doğup yaşayan İnsanlar Türk sayılmazlar. Sağolsun ülkemde istediği oyu alamayan siyasetçiler onları halen Türk vatandaşı olarak görüyor. Bu konuda yaptırımlar yapıyorlar. Neyse Türkçe çeviriye gelirsek, Oyun çeviri yapıyor. Bu işten para almasına rağmen üstüne birde kullanıcıları azarlayacak kadar kötü kişiliklere sahipler. Gerçekten iyi bir ingilizcesi olan ekibiniz varsa bu tarz egolu insanlara piyasayı bırakmayın. Crytek yetkililerine tavsiyem, 23 Studios gibi bir stüdyo dururken bu tarz amatör ve ego kasan sahtekarlara iş anlaşmaması yapamamanız yönünde olur.

- The Stig -

17.3.2018 11:59:14

0
Güzel haber

aLdacTrack

17.3.2018 11:55:17

0
Türkçe altyazı artık standart hale gelmeli az buz paralar verilmiyor oyunlara. Umarım güzel gelişmeler görürüz.

BSC Misafiri

17.3.2018 06:11:25

+1
Oyun çevirinden kaynaklı gecikmeymiş. Firmaya niye suç atıyon.

theShadowrun

17.3.2018 04:11:06

0
Yazık verilen o kadar paraya. Türkiyede oyun piyasası bu kadar gelişmişken halen türkçe içerik gelmemesi çok yazık. Sevindiğimiz şeye bak...

BlackLead

17.3.2018 01:38:12

+1
ulan türk firması türkçe oyun yapıyor diye sevinir hale geldik. arkadaşta demiş çoğu oyun türkçe geliyor, heee türkçe geliyor türkçe. kingdom'a bile bir türkçe ekleyecekler diye aylardır kıvranıyoruz,yüzlerce konuşma yapıldı,mailler atıldı da zorla geldi resmen yama.Ne çoğu oyun türkçesi?

HIGHER

16.3.2018 23:02:24

0
Artık çoğu oyuna Türkçe geliyor, güzel gelişme.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hunt: Showdown
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız