Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hunt: Showdown için 3.0 Güncellemesi Yayınlandı

 
Crytek’in erken erişimdeki ses getiren yeni oyunu Hunt: Showdown için yeni bir güncelleme yayınlandı. 3.0 adı verilen güncelleme ile birlikte, oyuna yeni içerik ve geliştirmeler eklendi. Güncelleme ile birlikte Hunt: Showdown’a yepyeni bir harita olan Louisiana temalı Lawson Delta ekleniyor. NVDIA’ya özel yeni geliştirmeler ve güncellenmiş oyuncu eşleştirme sistemi de yenilikler arasında olacak.
 
TwitchCon 2018 kapsamında oyunculara tanıtılan Lawson Delta, yeni bir zaman aralığını da beraberinde getiriyor. “Gün Işığı” ismi verilen yenilik ile oyuncular güneşin parlak ışığı altında başarılı olabilmek için, her zamankinden daha fazla gizliliğe ihtiyaç duyacaklar. Güncellenmiş yeni beceri ve tecrübeye dayalı eşleştirme sistemi, satrançta kullanılan Elo derece sistemine dayanıyor ve bu konuda sorun yaşayan oyuncuların sorunlarının çoğunu çözüyor. İçerik geliştirmelerinin de yapıldığı yeni güncelleme ile oyuna NVIDIA Highlights’ın eklenmesi ile birlikte, oyuncular maçlardaki en heyecanlı anlarını yakalayıp paylaşabilecekler.
 
Güncellemenin ardından, Hunt ekibinin Lawson Delta'nın yaratılmasının ardındaki düşünce sürecini keşfettiği yeni Hunt: Showdown Geliştirici Günlüğü'nü yayınladı. Bölüm Tasarım Direktörü Chris Auty yeni harita Lawson Delta hakkında; “Haritayı tasarlarken yaptığımız araştırmalar doğrultusunda Louisiana mimarisini ve temasını oyuna oldukça gerçekçi bir şekilde yansıttık” şeklinde konuştu.
 
3.0 güncellemesi ve özellikle yeni haritanın oluşturulma süreci ile birlikte yapılan tüm değişiklikleri buradaki yapımcı günlüğü videosundan görebilirsiniz. NVDIA Highlights ve Hunt iş birliğinin tanıtım videosuna ise buradan ulaşabilirsiniz. Hunt: Showdown’u satın almak içinse bu adresi ziyaret edebilirsiniz.
 
Hunt: Showdown, oyuncuların geri bildirimleri ile sık sık güncellenmeye devam edecek.
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Crytek Hunt: Showdown
League of Legends 2019 Şampiyonluk Ligi Takımları Duyuruldu ADATA XPG GAMMIX D30 DDR4 Belleklerini Tanıttı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hunt: Showdown
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız