Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hunt: Showdown Bu Hafta Sonu Oynaması Ücretsiz

 
Crytek, erken erişimdeki ses getiren yeni oyunu Hunt: Showdown’un, bu hafta sonu Steam üzerinden ücretsiz indirilip oynanabileceğini duyurdu. Ayrıca aynı hafta sonu boyunca oyun %20 indirim ile kalıcı olarak satın alınabilecek.
 
Steam kullanıcıları Hunt: Showdown’u bugün saat 13:00’dan itibaren indirip, Pazartesi 13:00’a kadar ücretsiz olarak oynayabilecekler. Oyuna Güney Amerika sunucularının da ekleneceği bu hafta sonu boyunca, oyunu satın almak isteyen Steam kullanıcıları, %20 indirim ile oyunu kütüphanelerine ekleyebilecek. Sunucuların eklenmesi ile birlikte oyuna tamamen yepyeni 6 adet Steam değişim kartının da ekleneceği duyuruldu.
 
Erken erişim süresi boyunca sürekli yeni güncellemeler ve içerikleri ile kendini eliştiren Hunt: Showdown, optimizasyon konusunda da sürekli performansını arttırmaya devam ediyor.
 
Ücretsiz hafta sonu etkinliğinden kısa bir süre sonra yeni bir güncelleme ile birlikte, oyuna sadece su ve bataklık içerisinde savaşılabilecek yeni bir büyük düşman da eklenecek.

Ayrıca oyun hakkındaki en güncel haberler, içerikler, etkinlikler, ödüllü yarışmalar ve sadece Türk Hunt: Showdown oyuncularına özel sürprizler için Hunt: Showdown Türkiye Resmi Facebook sayfasını da takip edebilirsiniz.
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Crytek Hunt: Showdown
FIFA 19'da Yeni Santra Modları İkinci Dünya Savaşı FPS Oyunu Post Scriptum PC için Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

wattonx

12.8.2018 17:11:02

0
Silahları çok güzel kim yaptıysa o animasyonları o arkadaşı tutun salmayın o lazım bu sektöre.

waltran

12.8.2018 02:11:16

0
Oyun oldukça güzel, çok çekişmeli geçiyor avlar, npclerden çok diğer avcılarla uğraşıyorsun. Atmosfer efsane zaten, fakat anlamsız bir yavaşlık var oyunda fps çok dalgalanıyorlar ya da fps yüksekken bile sanki oyun takılıyormuş gibi oluyor, post processlerden de olabilir. Early accessten çıktığında bunları düzeltirlerse kendisini rekabetçi arenada çok oynatır. ps: değişim kartı

kataaay

10.8.2018 16:11:51

0
Oyun kendi alanında gayet başarılı bir oyun tek eksiği optimize olmayışıydı onu da hallettiler güncellemeler ile
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Seni anlamak güç crytek.. 2004 yılından beri ne kadar sevdigim sey varsa eksilttin ne kadar sevmedigim sey varsa arttırdın. Senin Far Cry gibi gelmiş geçmiş en iyi fps lerden birisini yaptığına inanmak çok zor. Bi FC ye bak bide buna..

BSC Misafiri

10.8.2018 15:53:48

0
Seni anlamak güç crytek.. 2004 yılından beri ne kadar sevdigim sey varsa eksilttin ne kadar sevmedigim sey varsa arttırdın. Senin Far Cry gibi gelmiş geçmiş en iyi fps lerden birisini yaptığına inanmak çok zor. Bi FC ye bak bide buna..

tayguncifci

10.8.2018 14:28:29

+1
Oyunda online adam bulmak çok zor. Tutmadı bu oyun. Tutsun isterdim ama olmadı. Beleş verip sunucu doldurmaya çalışmak bunun işaretidir.

BSC Misafiri

10.8.2018 13:47:32

0
Eeyyyyy Crytek! Konsollarada getiriniz bu guzel oyunu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hunt: Showdown
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız