Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hungry Shark Serisi 1 Milyar İndirmeye Ulaştı

 
 
Ubisoft, Hungry Shark serisinin mobil platformlarda dünya çapında bir milyar indirmeye ulaştığını ve Ubisoft'un en çok indirilen mobil oyunu olduğunu duyurdu.
 
İngiltere stüdyosunun 2009'daki başlangıcından itibaren Ubisoft Future Games of London tarafından geliştirilen oyun, dünya okyanuslarında beslenme çılgınlığı içindeki köpek balıklarını konu alıyor. İlk Hungry Shark, 2010'da sadece yedi kişilik bir ekiple mobil platformlarda yayınlandı.
 
Oyuncu tabanını önemli ölçüde artıran ücretsiz bir modele geçişle, şimdi onuncu yılına giren Hungry Shark Evolution, yalnızca 630.000'den fazla kez indirildi. Ubisoft, stüdyoyu 2013'te satın aldı ve bunu 2016'da son derece başarılı Hungry Shark World takip etti. 
 
Ubisoft Future Games of London Genel Müdürü Ian Harper konu ile ilgili şunları söyledi: "Bu inanılmaz dönüm noktasına ulaşmaktan gerçekten gurur duyuyoruz ve 2023'ün başlarında bazı heyecan verici duyuruları dört gözle beklerken ilgili ekiplere sıkı çalışmaları için teşekkür etmek istiyorum.''

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespress Hungry Shark Ubisoft mobil
Beklenen Oyun The Callisto Protocol'ün PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı Netflix, Yeni ve Büyük Çaplı Bir PC Oyunu Geliştiriyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız