Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Humble'da Capcom Oyunlarında Büyük Fırsatlar

        Humble'ın yeni konuğu Capcom oluyor. Humble Capcom Bundle kampanyasıyla firmanın bazı başarılı oyunları oldukça uygun fiyatlarla oyunculara sunuluyor.

 
       Kampanyaya en az 1 dolarlık bağış yaptığınızda Strider, Resident Evil Revelations 2 - Episode 1: Penal Colony, Lost Planet 3 ve Bionic Commando: Rearmed'a sahip olabilirsiniz. Ortalama üzeri bir bağış yaptığınızda (an itibariyle 7.10 dolar) Bu oyunlar arasına Resident Evil: Revelations, DmC: Devil May Cry ve Resident Evil 5 de eklenecek. Bu sekmeye daha fazla oyunların geleceğini belirtelim. 

      Son olarak 15 dolar veya üzeri bir bağış yaptığınızda Resident Evil 5'in Untold Stories Bundle DLClerine ve Ultra Street Figher IV'e de sahip olabilirsiniz. 

        Bu kampanyayla birlikte insanlara ilaç gibi tıbbi destek sağlayan Direct Relief ve engelli insanlara yardım eden GamesAid adlı yardım kuruluşlarına bağışta bulunabilirsiniz. Son olarak doların yaklaşık olarak 2.95 TL olduğunu hatırlatalım. Bahsettiğimiz kampanya sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
resident evil re5 xbox ps3 xbox 360 aksiyon tps video inceleme
Minecraft: Story Mode'un Seslendirme Sanatçılarıyla Tanışın Star Wars: Battlefront'un PC Sürümünde Sesli Chat Sistemi Bulunmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 5 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız