Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Humble Indie Bundle 3 Bir Milyon Dolara Ulaştı

Paketteki oyunların oldukça eğlenceli olduğunu söyleyebiliriz

     VVVVV, Cogs, Hammerfight, And Yet It Moves ve Crayon Physics Delux gibi normal şartlarda değeri 50 dolar olan bu oyunlar Humble Indie Bundle 3 paketini bir kampanya kapsamında 1 dolardan az olmamak şartıyla istediğiniz fiyata satın alabiliyordunuz.
 
     Tabi bu paket çocukları ve internette insan haklarını koruma ile ilgili kuruluşlara yardım amacıyla satışa çıkmıştı. Yani işin bir de hayır yönü bulunuyor. Oyuncular da bu pakete ilgisiz kalmadı.
 
     Yapılan açıklamaya göre Humble Indie Bundle 3 şu ana kadar 1 milyon dolarlık gelir elde etti. Minecraft’tan Markus Persson paketi 4,048 dolara alarak en yüksek 2. bağışı yaptı. MTGox adlı site ise $4,096 dolar ile ilk sırada yer aldı.
 
    Diğer istatistiklere göre Linux kullanıcıları 11.63 dolar, Windows kullanıcıları 3.80 dolar ve Mac OS kullanıcıları ise 6.60 dolar ortalama bağış ile katkıda bulundular. Şu ana kadar paketten 218,240 adet satılmış.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Humble Indie Bundle PC Indie Games
NFS: The Run'dan Limited Edition Videosu Battlefield 3 Betasına Origin ile Ulaşılacak

Reishi

3.8.2011 16:55:17

0
VVVVVV çok muhteşem bir oyun, sırf o oyun için 3$ falan verilirmiş. Ben hepsini 1$'a aldım tabii. Ama biraz utanmıyor değilim şimdi:D.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız