Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Humble Bundle'dan Yeni Bir Bundle Daha

Humble Bundle Narrative Bundle.
 
   Humble Bundle oyuncular için muhteşem bir olgu. Hem ucuza birçok kaliteli oyunu bir seferde alabilmek, hem de paranızın herhangi bir yardım kuruluşuna gitmesini sağlayabilmek. Yaptıkları çok kaliteli işlerle birlikte, oyuncular için yeni Bundle'ların büyük bir merakla beklendiği bir platform haline dönüştü.
 
   Şimdi de olağan dışı oyun tarzları ve hikayeleriyle oyun dünyasını etkileyen oyunlar için uygun bir Bundle ile karşımızda. Hikayeleri yanında sıra dışı tarzıyla tüm oyun dünyasında yer edinen Cibele, oyun otoriteleri tarafından ödüller alan Her Story ve sadece hikayesi için dahi oynanabilecek bir yapım olan Read Only Memories’e sadece 1$ ve üstünde bir para vererek sahip olabilirsiniz.
 
   Oyuncuların ödediği paranın ortalamasıyla oluşan 4.10$ ve üstünü verdiğiniz takdirde sahip olabileceğiniz oyunlar da; Full Throttle, Monkey Island, Grim Fandango, Brütal Legend, Psychonauts gibi kaliteli yapımların tasarımını yapan Tim Schafer’ın imzasını taşıyan Broken Age, Jules Verne’nin efsane romanından uyarlanarak bizlere güzel bir macera sunan 80 Days, ilginç bir hikayesiyle olumlu notlar alan Sorcery! part 1 and 2
 
   Son olarak da eğer 10$ ve üstünü öderseniz de, hem üstteki oyunların hepsini hem de izometrik kameralı kaliteli bir taktiksel RPG oyunu olan Shadowrun: Hong Kong - Extended Edition’a sahip olabilirsiniz. 
 
   Farklı oyun tarzları yanında sundukları hikayeleri ve atmosferleriyle etkileyen oyunların olduğu bu paketlerden 1$’lık ilk paketi ve 4.10$’lık ilk iki paketin kaçırılmaması gereken bir fırsat olduğunu düşünüyorum. (İyi derecede İngilizcenin oyunlardan yeterli keyfin alınması için gerekli olduğunu düşünüyorum.) Bütün bundle’a şuradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Humble Bundle humble bundle pc steam story
AMD Radeon RX 480 Duyuruldu: 199$ Battlefield 1'in Online Modları Çok Yakında Gösterilecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

crespo9

2.6.2016 19:32:39

0
her story iyi ama biraz zayıf kalmış bir bundle geçen aya göre

emaltindal

1.6.2016 22:25:00

0
quote:

Orjinalden alıntı: olağan_şüpheli 5 dolar verince bu oyunların bu oyunların hepsini alabiliyor muyum ? Her Story Cibele Read Only Memories Broken Age Sorcery! part 1 and 2 bir de bunlar steam den mi alınmış oluyor ?
ortalamanın üstünde fiyat verince şuan 5 dolar gibi bir şey sanırım saydığın oyunlara sahip olabiliyorsun. evet steam sürümü zaten hangi platformda olduğu, hangi işletim sistemlerinde oynanabileceği gibi bilgiler mevcut orada. bazıları linux işletim sisteminde çalışmıyor onlara dikkat.

olağan_şüpheli

1.6.2016 21:03:27

0
5 dolar verince bu oyunların bu oyunların hepsini alabiliyor muyum ? Her Story Cibele Read Only Memories Broken Age Sorcery! part 1 and 2 bir de bunlar steam den mi alınmış oluyor ?

BSC Misafiri

1.6.2016 16:45:45

0
quote:

Orjinalden alıntı: SpellCaster Ben humble bundle almaya çalıştım ama olmuyor. Banka kartı var ve kredi kartı şirketi bilgilerinizi kabul etmedi mi ne diyor bir çözümü var mı acaba ?
ininal kart al.sıkıntı olmadan alabiliyosun.migros dan alabilirsin

attacqet1

1.6.2016 15:41:30

0
quote:

Orjinalden alıntı: berkay1122 paypal a alternatif nedir artık onu kullanalım
ininal kart al.Steam ve humble bundle da sorunsuz kullanılıyo ve ing atm den ücretsiz yükliyebiliyorsun

senjido

1.6.2016 15:28:52

0
paypal a alternatif nedir artık onu kullanalım

MrKerberoS

1.6.2016 14:51:53

0
quote:

Orjinalden alıntı: SpellCaster Ben humble bundle almaya çalıştım ama olmuyor. Banka kartı var ve kredi kartı şirketi bilgilerinizi kabul etmedi mi ne diyor bir çözümü var mı acaba ?
Kartı paypala bağla öyle alışveriş yap, ben öyle aldım sıkıntı çıkmadı.

SpellCaster

1.6.2016 13:51:48

0
Ben humble bundle almaya çalıştım ama olmuyor. Banka kartı var ve kredi kartı şirketi bilgilerinizi kabul etmedi mi ne diyor bir çözümü var mı acaba ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız