Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Humankind'ın İkinci Geliştirici Günlüğü Araziye Odaklanıyor

 
Endless Legend ve Endless Space oyunlarının geliştiricisi Amplitude Studios, yeni tarihsel sıra tabanlı strateji oyunu Humankind için ikinci geliştirici günlüğü yayınlandı.
 
Geliştirici günlüğü oynanışına önemli bir etkisi bulunacak araziye odaklanıyor.
 
Oyun tepeler, çorak yaylalar, karlı alanlar ve aşılması güç dağlar gibi çeşitli ve detaylı bir şekilde hazırlanmış arazilere sahip olacak. Bir vadiden geçmek bakış açınızı engellerken savaş sırasında yüksek bir zeminde bulunmak avantaj sağlayacak.
 
Şehir kurma ve tarım kısmında da seçilen arazi önem taşıyacak. Bir bölgede her türde bitkiyi yetiştirmek mümkün olmayacak ve belirli bir şeyi yetiştirmek istiyorsanız uygun yeri bulmanız gerekecek. Ayrıca insan dolu kalabalık bir metropolü beslemeniz gerekiyorsa yerel bölgedeki ürünlerle onları besleyebileceğinizden emin olmak isteyebilirsiniz. 

Humankind 2020'de Steam üzerinden PC için çıkacak.
 
Videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Humankind Strateji PC Sıra Tabanlı Tarih
PlayStation Store'da Büyük Japon Oyunları İndirimleri Dark Horse, Cyberpunk 2077 Erkek Ana Karakter V ve Johnny Silverhand Figürlerini Duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Humankind
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız