Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hudson 3DS'e 6 Oyunla Çıkarma Yapıyor


 
      Konami, Capcom, Tecmo Koei gibi firmaların 3DS için mükemmel oyunlar hazırladığını biliyoruz. Japonya'nın devlerinin yanı sıra Hudson gibi firmalar da Nintendo 3DS'e büyük destek veriyor.
 
      Hudson tarafından yapılan açıklamaya göre firma Bomberman, Tetris, Bonk, Omega Five, Deca Sporta Extreme ve Kororinpa (Marble Mania) gibi oyunlarla 3DS'te boy gösterecek. Bu oyunlardan Omega Five, Deca Sporta Extreme ve Kororinpa'nın 3DS'in çıkış oyunları arasında yer alması bekleniyor.

     Bilindiği gibi Bonk ve Bomberman Hudson'la adı anılan efsane oyunlar. Deca Sporta ise Wii'de yüksek satış rakamlarına ulaşmış ve büyük başarı göstermişti. Omega Five ise Xbox Live Arcade'de başarılı olan bir shooter olmuştu.

     Firmaların listesine bakacak olursak 3DS'in çıkış oyunları DS'i çok geride bırakacak gibi görünüyor. Böyle giderse 3DS, DS'ten fazla satabilir.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo 3DS Nintendo 3DS Hudson Bomberman Tetris Bonk Omega Five Deca Sporta Extreme Kororinpa
Mario Star Wars'ta Yer Alsaydı? Steam'in Kullanıcı Sayısı Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız