Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

How to Survive'daki Fikirler ROAM'dan mı Çalındı?


     Geçen hafta piyasaya çıkan izometrik kamera açısına sahip hayatta kalma-aksiyon oyunu How to Survive ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. Kickstarter projesi başarılı olan ROAM adlı oyunun geliştiricisi How to Survive'ın "apaçık bir şekilde hırsızlık" olduğunu söylüyor.
 
    Geliştiricinin açıklamalarına göre ROAM'ın Kickstarter projesi başarılı olduktan sonra How to Survive'ın yayıncısı (bu oyun o zamanlar duyurulmamıştı) 505 Games, ROAM'ı PSN ve XBLA'da yayınlamak için teklifte bulunmuş. Buna karşın herhangi bir anlaşma sağlanamamış.
 
     How to Survive'ın duyurusundan sonra ise ROAM'ın Kickstarter projesine destek veren oyuncuların bazıları her iki oyun arasındaki büyük benzerliklere dikkat çekmişler. Oyunların birbirinden etkilenebileceğini söyleyen geliştiriciler, buna karşın How to Survive'ın bariz bir şekilde hırsızlık olduğunu söylüyorlar.
 
     Geliştiricilerin bu açıklamayı yapmasının bir diğer sebebi ise ROAM'ın bu benzerlikler yüzünden How to Survive'dan fikirler aldığının düşünülmesini istememeleriymiş. Bakalım bu iddiaların sonucu nasıl olacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Korku 505 Games Eko Studios PC Xbox Live PSN
Final Fantasy X / X-2 HD'den Yepyeni Görseller Jay Preston, FF XV'te Seslendirme Sanatçısı Olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
How to Survive ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız