Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hounds: The Last Hope'un Resmi Sitesi Açıldı


    Netmarble EMEA’nin merakla beklenen, ülkemizde Türkçe olarak yayınlayacağı MMO Role Playing Shooter Hounds: The Last Hope’un kapsamlı tanıtım sitesi açıldı! http://www.houndsonline.com/tr

     Hounds ile ilgili bilgilerin ilk defa bu kadar detaylı olarak verildiği sitede, oyun ile ilgili hemen hemen tüm bilgileri bulmak mümkün. Sınıflar, silahlar, zırh ve kostümler, oyun modları gibi birçok bilginin yer aldığı site, video içerikleri ile yoğun olarak desteklenmiş ve oyundan kesitler direkt olarak, ilk defa oyunseverlere sunulmuş. Zengin içerik ve görsel çekicilik harmanlanınca, tam da Netmarble’dan umduğumuz kalitede bir içerik sitesi ortaya çıkmış.

    Hounds’da bulunan 4 sınıf, her sınıfa ait tanıtım videoları ile detaylandırılmış. Her sınıfa ait öne çıkan yeteneklerin ve ideal ekipman tercihlerin de sıralanmasıyla, site, mini bir rehber olma görevini de üstleniyor. Oldukça çeşitli kostüm içeriği olduğunu bildiğimiz Hounds’un sitesinde de, bu çeşitliliğe yer verilmiş ve öne çıkarılan kostümler özenle seçilmiş. Birçok farklı temada kostüm içeren Hounds, bu özelliği ile de kişiliğini, oyundaki karakterlerine yansıtmak isteyenleri cezbedecek gibi gözüküyor.

    PvP modu kadar, PvE modunun da öne çıktığı Hounds’da, oyun modlarının çeşitliliği bir kez daha gözler önüne serilmiş. Takım savaşı, İmha, Sabotaj, İşgal ve Yakın Dövüş gibi PvP modlarının yanında, Ana Operasyon, Yan Operasyon, Boss Operasyonu ve Günlük Görevler gibi PvE modları da oyuncuların beğenisine sunuluyor.

    Nisan ayında Kapalı Beta’ya başlaması planlanan Hounds’un betasına resmi sitesi olan http://www.houndsonline.com/tr adresinden başvurabilirsiniz.
 
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
MMO TPS Shooter Joygame F2P
Xbox One'a Ekran Görüntüsü Alma Özelliği Geldi This War of Mine'ın Yeni DLC'si Savaştan Etkilenen Çocuklara Yardım Etmeyi Amaçlıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hounds: The Last Hope
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız