Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hounds: The Last Hope İndirilmeye Sunuldu!

 
    Netmable EMEA ve BUFF işbirliği ile Türkiye, Avrupa ve Ortadoğu bölgesinde aynı anda yayınlanacak olan Hounds: The Last Hope artık indirilebilir!

    Japonya ve Kore’de üstün başarılar elde eden RPS oyunu Hounds: The Last Hope, kapalı beta’ya özel içerikleri ile birlikte oyunculara sunuluyor. 5 gün boyunca sürecek olan kapalı beta’da verilecek hediyeler özellikle dikkat çekiyor. Bu hediyelere erişebilmek için oyunun kapalı beta sürümünü www.houndsonline.com adresinden indirebilir.

    Kapalı beta süresince en iyi olan oyuncular da harika hediyeler kazanacak. PVP alanında en iyi 3 oyuncu, PVE alanında en iyi 3 oyuncu ve aynı zamanda en iyi 3 klan oyuncuları dahil bir çok kategoride oyuncular birbirleri ile yarıştırılacak. Kapalı beta boyunca elde edilecek bu başarıların hediyeleri açık beta’da oyunculara gönderilecek. Hounds: The Last Hope’un tüm bu özel içeriklerinden yararlanmak ve Wickbroke ordularına karşı direnişe katılmak için kapalı beta’da yerinizi alın!

    Kapalı beta özel içerikleri ile ilgili daha detaylı bilgi için; http://www.houndsonline.com/tr/haber/99788/iste-kapali-beta-icerikleri sayfasına bakabilirsiniz. Oyunun açılış tarihi tam olarak açıklanmasa da önümüzdeki hafta yayınlanması bekleniyor.

Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
MMO TPS Shooter Joygame F2P MMO TPS Shooter Joygame F2P
Dark Souls II: Scholar of the First Sin'in Çıkış Videosu Yayınlandı İlk Tomb Raider Oyunu Android Cihazlara Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.4.2015 20:49:16

0
tşkler oyun güzel .. güzel olmasınada sulu dereye götürüp susuz getirme sizinki kardeşim tam oyuna alıştık oyun moyun yok ortada açmı kaldınızda yediniz oyunu ????

ankara

3.4.2015 02:17:54

+1
Saçma sapan japon oyunarından

Guest-BED3C3818

2.4.2015 21:26:19

-1
oyundan reklam almışsınız tamam belli de oyunu yoğurda doğrasan cacık bile olmaz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hounds: The Last Hope
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız