Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Horizon Zero Dawn PC Yaması 1.02 Yayınlandı

 
Guerrilla Games, sorunlu bir çıkış gerçekleştiren Horizon Zero Dawn PC versiyonu için versiyon 1.02 yamasını yayınladı.
 
Yama çeşitli çökme sorunlarını gideriyor. Bunlardan bazıları optimizasyon işlemi sırasında ve yeni GPU sürücülerini yükledikten sonra meydana gelebilen çökme sorunları. Ayrıca otomatik kayıt sırasında ortaya çıkabilen performans sorunlarını, oyun 30 FPS'in üzerinde çalışırken karakterlerin yüz animasyonlarındaki uyumsuzluğu ve V-sync seçeneğinin Borderless modunda düzgün bir şekilde kapatılmama sorununu gideriyor.
 
Guerrilla Games diğer sorunların da farkında. İleride yayınlanacak güncellemelerle onları da çözmeyi planlıyorlar. Geçtiğimiz hafta belirtilen grafik seçenekleri sorunları ve spesifik GPU ile donanım kombinasyonlarındaki performans sorunlarına ek olarak optimizasyon işlemi sırasında yetersiz bellek hatası da bilinen sorunlara eklendi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Horizon: Zero Dawn Horizon Guerrilla Games Sony PS4
Stranger Things'in 4. Sezonu, Son Sezon Olmayacak GeForce Now Artık Chromebook'larda da Çalışıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bgrn7

20.8.2020 07:42:46

+1
Rdr 2 PlayStation özel oyunu imiş Rockstar table tennis oyunundan beri RAGE grafik motorunu kullanan Rockstar oyunları Xbox (Devkit+SDK) uzerinden geliştirilir diğer platformlara portlaniyor.

BSC Misafiri

19.8.2020 16:07:50

0
Booooooooooooommmm :D:D:D

orhan95

19.8.2020 15:55:43

0
quote:

Orjinalden alıntı: SnavS <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bunlar oyunu pc de oynamamış galiba bir de küfür eder gibi 1.5mb lık güncellemeleri atıp duruyorlar düzelticez diye. Yap düzgün bir güncelleme 35gb gelicek dediniz kökünden çöz su sorunları hayır başka uğraşınız da yok su an oturun düzeltin şu oyunu</blockquote> Adamlar yeni nesil için horizon 2 üzerinde çalışıyorlar. Bir işleri yok dedin ya aklında olsun
arkadaş haklı geliştirme süreci bitti diye haber yaptılar uzun zaman önce cilalamaları yapıyorlar sadece pek bir iş kalmadı yani aynı şekilde 1. oyunu pc ye cıkarıyorsan ve elinde sadece cilalama işi kalmışsa ona da odaklanmak gerekir. Böyle baştan savma iş yapılmaz 1.5mb update gelip duruyor küfür eder gibi cok problemli oyun o zaman demeselerdi 35gb patch atıcaz diye.

Burrsaspor16

19.8.2020 15:54:32

0
Playstation özel oyunları pc'ye geliyor ama çoğu sorunlu çıkıyor RDR2 ,Horizan Zero Dawn Vs .Abi ya adam akıllı optimizasyonu yapın yada hiç çıkarmayın daha iyi.Pc oyuncularına yazık oyun çıktıktan 1-2 ay sonra anca düzgün oynayabiliyorlar.

SnavS

19.8.2020 15:42:11

+3
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bunlar oyunu pc de oynamamış galiba bir de küfür eder gibi 1.5mb lık güncellemeleri atıp duruyorlar düzelticez diye. Yap düzgün bir güncelleme 35gb gelicek dediniz kökünden çöz su sorunları hayır başka uğraşınız da yok su an oturun düzeltin şu oyunu
Adamlar yeni nesil için horizon 2 üzerinde çalışıyorlar. Bir işleri yok dedin ya aklında olsun

BSC Misafiri

19.8.2020 15:37:58

0
Bunlar oyunu pc de oynamamış galiba bir de küfür eder gibi 1.5mb lık güncellemeleri atıp duruyorlar düzelticez diye. Yap düzgün bir güncelleme 35gb gelicek dediniz kökünden çöz su sorunları hayır başka uğraşınız da yok su an oturun düzeltin şu oyunu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Horizon Zero Dawn
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız