Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Horizon: Forbidden West'in devam oyunu geliyor!

 
 
Yayınlanan bir blog gönderisine göre Horizon geliştiricisi Guerilla Games ekibi yeni bir devam oyunu üzerinde çalışıyor. Bir süredir geliştirilen çevrimiçi projeden ayrı olarak sunulacak olan üçüncü bir Horizon oyununun varlığı bu gönderiyle beraber doğrulamış oluyor.
 
Yeni devam oyunu geliyor
 
 
 
Horizon: Forbidden West'in bizlere sunduğu hikaye, Burning Shores DLC'si beraber daha da genişledi. Ancak evren bununla da sınırlı kalmadı. Bu zamana kadar seri içerisinde birçok oyun yer aldı. Gerek konsol oyunlarıyla gerek PC sürümüyle gerekse VR oyunlarıyla karşımıza çıkan Horizon evreni yeni bir oyunla beraber daha genişlemeyi hedefliyor.
 
Belirtilene göre yeni Horizon oyunu tam sürüm bir deneyimi bizlere sunacak. Bu proje Horizon: Forbidden West'in devamı niteliğinde olacak. Evren ve hikaye bu üçüncü oyunla beraber genişleyecek. Gönderiyle göre Horizon serisi bir üçleme şeklinde karşımıza çıkacak.
 
Diğer taraftan geliştirilen çevrimiçi proje ise şu anda geliştirilme aşamasında yer alıyor. Oyun hakkında çok fazla detay bulunmuyor. Gönderide çevrimiçi proje hakkında şu ifadeler kullanılıyor:
 
"Aloy'un bir sonraki macerası heyecan verici çevrimiçi projemizle beraber büyüyecek. Horizon dünyasını çeşitli projelerle genişleterek büyük bir deneyimi sizlere aktarmak istiyoruz."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Horizon Forbidden West PlayStation 5 PS5 Sony Interactive Entertainment Guerrilla Games
Cult of the Lamb için büyük bir güncelleme yayınlandı! İşte detaylar EA, Jedi: Survivor'a erkenden erişen oyunculara çağrıda bulundu: Spoiler vermeyin!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.4.2023 10:22:54

0
aşırı sıkıcı oyun gereksiz

Krone

26.4.2023 12:00:25

0
Ne yapsınlar game passe ne gelirse ona talimler. Minecraft falan oynuyorlar. Düşün yani. Bir tarafta film kalitesinde oyunlar oynanıyor diğer taraf piksel piksel anadolu.

BSC Misafiri

26.4.2023 09:22:01

+2
Bu oyuna salça atanlar acaba kendileri ne tür oyunlar oynuyo beğenmemiş veya sana hitap etmemiş olabilir ama saygı duymak zorundasın ben ilk ps4 aldığım da ilk oyunu yanında hediye verilmiş 4 5 kez tekrar tekrar bitirdim muazzamdı aynı şekilde 2inci oyunu da öyle sarıyo cidden bana hitap eden bi oyun 3 değil 4 5 6 seriye gelmeli

Cpt. Miller

25.4.2023 18:59:26

0
Call of Duty, Far Cry gibi çöp serilerin 10 ve 6 üzerinde oyunu yapıldığını görünce, Horizon Forbidden West gibi şaheser bir oyunun devamı olacak, üçüncü oyunun gelmesini isterim.

BSC Misafiri

25.4.2023 18:13:05

+1
çok gereksiz.. yeni birşeyler yapsalar keşke
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Horizon Forbidden West
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız