Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Horizon Forbidden West'in Çok Oyunculu Alfa Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı

 
 
Playstation 4 ve Playstation 5 konsollarına çıkış yapan ve Horizon Zero Dawn niteliğinde olan Horizon Forbidden West'in çok oyunculu projesi için bazı alfa oynanış görüntüleri sızdırıldı. Sızdırılan bu oynanış görüntüleri belirtilene göre 2020 yılı içerisindeki alfa aşamasına ait.
 
Çizgi tarzı sanat stiline sahip
 
 
 
Sızdırılan bu alfa oynanış görüntüleri olduğu final sürümünün kalitesini temsil etmiyor. Ancak gördüğümüz bu görüntüler aracılığıyla oyunun sanatı ve görsel tarzı hakkında fikir sahibi olabiliyoruz. Görebildiğimiz kadarıyla çok oyunculu bu proje, Fortnite'a benzer bir sanat tarzına sahip olacak. Yani tek oyunculu Horizon oyunlarının aksine daha çok çizgi tarzı (cartoon) grafikleri içerecek.
 
Guerilla Games, Horizon Forbidden West'in çok oyunculu projesini hem PS5'te hem de PC'de yayınlamayı planlıyor. Horizon'un çok oyunculu yapımı göründüğü kadarıyla Aloy'un hikayesinden tamamen ayrılıyor gibi görünüyor.
 
Görüntülere ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Horizon Forbidden West PlayStation 5 PS5 Sony Interactive Entertainment Guerrilla Games
Dead Space Remake İnceleme Puanları: Beklentiyi Karşıladı mı? League of Legends Şampiyonluk Ligi 2023 Kış Mevsimi Başladı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Horizon Forbidden West
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız