Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Horizon Forbidden West DLC'si Burning Shores için çıkış fragmanı yayınlandı

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Guerrilla Games, 19 Nisan'da PlayStation 5 için 19.99 dolardan çıkış yapacak olan Horizon Forbidden West genişletmesi "Burning Shores"un çıkış fragmanını yayınladı. Ek paketin Türkiye fiyatı ise 199,00 TL.
 
Genişletme paketi oyuna yeni içerikler getiriyor
 
 
 
Burning Shores paketiyle beraber oyun içeriği daha da genişliyor ve oyunculara daha fazla içerik sunuluyor. Horizon Forbidden West'in bir sonraki bölümünde Aloy, tehlikeli bir bölgeye atılıyor ve buraları keşfetmeye koyuluyor. Bu vahşi doğa içerisinde gizlenmiş yeni tehditleri bulmaya çalışıyor ve bunları alt etmek için büyük bir maceraya atılıyor.
 
"The Burning Shores" ek paketi Horizon Forbidden West oyununa bir yandan dikkat çekici diğer yandan ise tehlikeli yeni bir bölgeyi oyunculara sunuyor. Bu bölgeyle beraber yeni hikâyeler, karakterler ve deneyimler ana oyuna dahil oluyor. Bu genişleme ile oyuncular daha fazla içeriğe erişebiliyor.
 
Horizon Forbidden West şu anda PlayStation 4 ve PlayStation 5 için mevcut. 
 
Horizon Forbidden West ek paketi Burning Shores çıkış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Horizon Forbidden West PlayStation 5 PS5 Sony Interactive Entertainment Guerrilla Games
Alan Wake geliştiricisi Remedy Entertainment 20 yılın ardından logosunu yeniledi Ubisoft, ücretsiz nişancı oyunu XDefiant için yeni fragmanlar yayınladı

BSC Misafiri

18.4.2023 09:58:13

0
Hali hazırda PS4'e çıkmış bir oyuna DLC getirirken sadece PS5'e getirmeleri gerçekten çok saçma geliyor. Sony PS4'e desteğini çekip herkesi zorla PS5'e geçirmeye çalışıyor ama sağlam PC'si olan oyuncular, PS5 e çıkan oyunlar PC'ye portlandığını bildiği için hiç bir zaman PS4 kadar satamayacak gibi geliyor...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Horizon Forbidden West
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız